Medestanders

Thuis / Medestanders
Het topje van de ijsberg wordt steeds groter

Het topje van de ijsbergSteeds meer mensen en bedrijven ondersteunen het B of Joy initiatief actief als Aanbeveling, Partner, Medestander, Vrijwilliger, Donateur, Ledencertificaathouder of Participant. Samen met United People Foundation, die dit proces begeleidt, maken zij B of Joy levensvatbaar. Inmiddels is B of Joy niet meer weg te denken. En dat is goed nieuws.

Als je naar beneden scrollt, zie je een overzicht van bedrijven en mensen die een plek op deze website-pagina hebben gekregen.

 

DE BLIJE GEZICHTEN CAMPAGNEMet de Blije Gezichten campagne laten we de motivatie achter het verlangen voor de B of Joy via een persoonlijke boodschap en prachtige foto’s zien. En tegelijk laten we het licht schijnen op de noodzaak om het aantal van 10.000 ELC-houders te bereiken, want dat is nodig voor de oprichting en het bestaansrecht van het financiële platform, dat de potentie heeft om bank te worden.

 

Onder de mensen die de B of Joy een warm hart toedragen, zitten enkele medestanders en een fotograaf die voor de Blije Gezichten campagne deze medestanders prachtig in beeld heeft gebracht. De campagne lanceerde in mei 2023 haar eerste portret. Als je met de muis over een foto gaat en je ziet een handje verschijnen, dan kun je erop klikken voor een aanvullend kort verhaal.

 

  • Hansje Meursing
  • Conny Coppen
  • Ton Ottevanger
  • Marion Geyer
  • Johannes Jacobs
  • Joyce snijders
  • Christa Nagtegaal
  • Anne Meijer

 

Wil jij ook het B of Joy initiatief ondersteunen? Klik dan op DOE MEE en maak anderen attent op deze website. Je kunt ook B of Joy FLYERS uitdelen: onze nieuwe flyers zijn te bestellen via het contactformulier en onze oorspronkelijke flyer is te verkrijgen door op DOWNLOAD te klikken. Alvast bedankt!Download hier de nieuwe Blije B flyerDoe mee...


Steun jij ons actief? En wil je dat via deze pagina kenbaar maken? Stuur dan je foto of logo (als klein .png of .jpg bestand, hoogte 100px, maximaal 50kb) plus je url aan ons op. Wij zullen het dan plaatsen, zodat ook jij deel uitmaakt van het topje van de ijsberg :-) Zie ook de Beweging!

 

Medestanders, Vrijwilligers, Donateurs, Ledencertificaathouders en Participanten