Nieuws

Thuis / Nieuws

Welvaart en Welzijn met de URA voor ondernemers

Een avond speciaal voor ondernemers om weer gevoed te worden met nieuwe inspiratie in de strijd tegen torenhoge belastingen, een inefficiente regering, lockdowns, QR-codes, inflatie en wat al niet meer.

Verder lezen...

8 juli 2022 Ronald Bernard: Jij & Ik zijn de verandering

De lezing "Jij & Ik zijn de verandering" komt op vrijdag 8 juli naar Roelofarendsveen. 'Vanaf 19.30u zal Ronald Bernard zijn spraakmakende lezing houden en in gesprek gaan met het publiek, waarbij u de gelegenheid wordt geboden om vragen te stellen.

Verder lezen...

Nieuwsbrief juni 2022

Welvaart & Welzijn met de URA

Enige teamleden van United People (UPF) geven weer lezingen in Nederland en Belgie. Daarin brengen zij alle gecreeerde manifestaties als haalbare oplossingen onder de aandacht. Met deze oplossingen kunnen de mensen zelf aan de slag om tot een wereld van vrede, welvaart en welbevinden te komen.

Verder lezen...

Lezingen Nederland mei-juli

Lezingen Nederland door Ronald Bernard

In de lezing Wij zijn de verandering geeft Ronald Bernard inzichten over onze innerlijke wereld en oude illusionaire wereld om ons heen. De oude machten die ons vanaf ons ontstaan manipuleren komen ook aan bod. En je wordt gewezen op je vrije wil, hetgeen kan leiden tot een ware bevrijding en welvaart voor een ieder die het wenst.

Verder lezen...

Lezingen België mei-juli

Lezingen in België door Michael Sabbe

Aan iedereen die het interessant vinden om meer te leren over het financiele systeem, hoe het werkt, ons 'leidt' en hoe het wel (lokale) economieen en samenlevingen kan helpen, inclusief oplossingen(!): Kom naar de lezing van de United People Foundation. #ondernemers zijn ook van harte welkom.

Verder lezen...

Nieuwsflits mei 2022

UPF Nieuwsbrief

Als het gaat om de voortgang van alle United People (UPF) manifestaties, dan zou men het een behoorlijke tijd hebben kunnen vergelijken met een 'stilte voor de storm'. Menig mens die de UPF nieuwsbrieven of sociaal media niet gevolgd heeft riep: 'Ik hoor en zie niets gebeuren bij UPF.' Schijn bedriegt. Achter de schermen werkten alle betrokken teamleden als vrijwilligers vanuit het hart, keihard door aan de United People manifestaties.

Verder lezen...

28 mei 2022: Ronald Bernard in Monnickendam

Lezing Monnickendam

De lezing "Wij zijn de verandering" komt op zaterdag 28 mei naar Monnickendam. 's Middags om 14:00 zal Ronald Bernard zijn spraakmakende lezing houden en in gesprek gaan met het publiek. Er zijn maximaal 120 plaatsen beschikbaar. Wees er wederom snel bij.

Verder lezen...

14 mei 2022: lezing België

Michael Sabbe in Ingelmunster (BE)

Hoe werkt geld eigenlijk? Waar komt ons geld vandaan? Wordt dat ergens in de kelder van de Nationale Bank gedrukt, zoals in de film La Casa de Papel? Of gebeurt dit tegenwoordig grotendeels digitaal? Hoe wordt bepaald hoeveel geld er in omloop komt?

Verder lezen...

11 mei 2022: lezing Ronald Bernard in Schiphol-Rijk

Lezing Schiphol-Rijk

Een nieuwe gelegenheid om de lezing "Wij zijn de verandering" bij te wonen. Op woensdagavond 11 mei om 19:00 uur spreekt Ronald Bernard in Schiphol-Rijk. Er is plaats voor 120 aanwezigen, dus reserveer bijtijds.

Verder lezen...