Nieuws

Thuis / Nieuws

Nieuwsbrief maart 2023

Van keuze naar Verandering

In deze nieuwsbrief blikken we terug op de gezamenlijke bijeenkomsten van URA en Florijn. We vertellen over oplossingen en kansen en bieden enkele kijk- en luistertips.

Verder lezen...

Nieuwseditie URA en Florijn

Speciale pilot: complementaire munten URA en Florijn binnenkort inwisselbaar op elkaars platform!

Met deze tussentijdse nieuwsbrief bereikt jou het goede nieuws dat er een speciale pilot van start is gegaan. De complementaire munten URA en Florijn zullen op elkaars platform te gebruiken zijn.

Verder lezen...

Webinars en lezing Belgie

'Het ligt in onze handen' met Michael Sabbe

Voor iedereen die meer wil leren over het financiële systeem. Michael Sabbe bespreekt oplossingen van de United People Foundation en laat zien hoe geld (lokale) economieën en samenlevingen kan helpen.

Verder lezen...

tweeluik presentatie

Geld, De Toekomst: URA En Florijn

Op 16 maart wordt vanwege het grote succes in Laren (Gld), de tweeluik-presentatie van de URA en de Florijn nogmaals georganiseerd.

Verder lezen...

Deutsche Version UPF-Website

Navigieren auf der UPF-Website auf Deutsch

Für unsere deutschen Teilnehmer und Leser; die UPF-Website ist nun auch auf Deutsch verfügbar, so dass alle Informationen auf Deutsch abgerufen werden können.

Verder lezen...

Duitse versie UPF-website

Navigieren auf der UPF-Website auf Deutsch

Vanaf heden is de Duitse taal toegevoegd aan de UPF-Website en is het mogelijk alle informatie in het Duits tot je te nemen.

Verder lezen...

Nieuwsbrief December 2022

We kunnen het alleen SAMEN doen!

Deze kersteditie van de nieuwsbrief weerspiegelt op compacte wijze wat er allemaal is gerealiseerd, alsook wat er nog nodig is voor een betere toekomst. We kunnen het alleen SAMEN doen! Doe je mee?

Verder lezen...

Het ligt in onze handen!

Lezing Michael Sabbe in December en Februari - te België

Voor iedereen die meer wil leren over het financiële systeem, hoe het werkt en ons 'leidt'. Iedereen, ook #studenten en #ondernemers zijn van harte welkom.

Verder lezen...

Wees de verandering

een lezing voor ware verandering, bevrijding en welvaart voor iedereen

De wereld zoals we die tot 2020 kenden is niet meer.Oude machten hebben ons lange tijd bespeeld en uit balans gebracht. Deze lezing legt bloot wat er aan de hand is, welke kant het dreigt op te gaan en wat jij ertegen kan doen.

Verder lezen...