Nieuws, lezingen en interviews

Thuis/Over ons / Nieuws, lezingen en interviews
Baas in eigen Bank, voor welvaart en welzijn!

Met dank aan ©Linda Steenhuis voor de foto'sHet laatste Nieuws

> April - Augustus 2020 | De implementatie en manifestatie van de 1e fase van het URA-platform en de URA is volop aan de gang. Om hiervan beter verslag te kunnen doen komt de meest recente nieuwsbrief later uit dan gewoonlijk. Lees het aanvullende schrijven van de B of Joy founder over de stand van zaken.

 

> Januari - Maart 2020 | De wereld staat op zijn kop door het Coronavirus. In de Nieuwsbrief 1e kwartaal benaderen we de gebeurtenissen vanuit het perspectief van een Goed beheer van Al het Leven en een rechtvaardige, zorgzame en gelijkwaardige samenleving. Ook is er nieuws uit onze manifestatie over het komende URA-platform.

 

> Oktober - December 2019 | Lees in de Nieuwsbrief 4e kwartaal waarom het ook nu, juist nu, heel belangrijk is om met elkaar samen te werken en onze sociale verantwoordelijkheid te nemen. Voor ons en onze kinderen.

 

> Juli - September 2019 | Terwijl de onzekerheid wereldwijd toeneemt, blijven we vooruitkijken  en anticiperen op de samenleving van morgen. Terwijl het financiële systeem van de oude garde een deel van het probleem is, zijn onze gezamenlijke initiatieven een deel van de oplossing. Maar daarvoor is, juist nu, jouw inbreng noodzakelijk. Lees er meer over in de Nieuwsbrief 3e kwartaal.

 

> April - Juni 2019 | Echte vooruitgang  van de samenleving gaat niet vanzelf. We hebben ons hart en verstand nodig om onderscheid te maken, helderheid te scheppen en verstandige keuzes te maken. Met de Nieuwsbrief 2e kwartaal die je hier kunt downloaden willen we je volop betrekken bij ons werk en enthousiast maken voor de mogelijkheden die we zien. Met zijn allen kunnen we een keuze maken voor een eerlijker financieel systeem en een wereld waarin iedereen recht wordt gedaan. Ook jij bent van harte uitgenodigd.

 

> Januari - Maart 2019 | Sinds de nieuwsbrieven van Oktober en December 2018 is er mondiaal weer een hoop gebeurd. Zo ook binnen onze manifestaties. Kortom, het is weer tijd om ons nieuws met jullie te delen. Klik hier om de Nieuwsbrief 1e kwartaal 2019 te lezen. Tevens is er een aanvullend schrijven beschikbaar van de B of Joy founder over de stand van zaken. Klik hier om deze te lezen.

 

> Wil je eerder nieuws lezen? Lees dan verder via: Nieuwsoverzicht.

 


 

De lezing ‘Baas in eigen Bank, voor welvaart en welzijn’

Voor Nederland, België en de rest van Europa zijn geregeld lezingen in voorbereiding. Zodra een datum definitief geboekt is, wordt deze hieronder gepubliceerd. Doe mee en organiseer ZELF ook een lezing. Je initiatief en mogelijkheden om een lezing te organiseren, kan je bij ons aanmelden via Contact.

 

> De oude lezing uit 2016, 'Vrij en Blij uit de crisis met een nieuwe Bank en Munt' is volledig online te zien via: Lezing!

 

Contact UnitedPeople Foundation

Let op! In Nederland geeft B of Joy uitsluitend lezingen vanaf 80 personen aan bedrijven, organisaties en particulieren.        
UITZONDERINGEN: Alle GVA, GVL en Non-profit aanvragen. Deze worden per aanvraag op aantal en extra mogelijkheden bekeken. 

Lezingen België> Michael Sabbe geeft in België namens United People unieke B of Joy toplezingen voor welvaart en welzijn. Als econoom geeft hij een heldere uitleg over het op schulden gebaseerd geldsysteem en de invloed ervan op ons dagelijks leven. Er wordt gekeken naar echte oplossingen, het basisinkomen en wie er werken met- en aan nieuwe systemen. Doe met ons mee en organiseer ZELF een lezing. Het zelf organiseren van een lezing kan je bij ons aanmelden via Contact.

 

Lezingen Nederland en de rest van Europa > Online kan je de gehele B of Joy lezing van 2016 bekijken. Wil je de allernieuwste lezingen van United People Movement of B of Joy meemaken? Dat kan door er ZELF eentje te organiseren. De lezingen geven veel diepte inzichten en de nieuwste ontwikkelingen weer. Het zelf organiseren van een lezing kan je bij ons aanmelden via Contact.

 

>In september 2020 komt er een nieuwe lezing online.

 

Ontvangen reacties op de lezing >“Ik heb zitten lachen en huilen. Wat een aangrijpende lezing en fantastische oplossingen. Er is weer hoop. Dank jullie wel voor alle inspanningen. Ik doe mee.”

> "Erg leuk en inspirerende lezing. Ik wil dat jullie je doelen bereiken. We hebben die transformatie van het geldsysteem heel hard en snel nodig."
> "Ik was op de lezing en ik ben zeer enthousiast. Ik kreeg een déjà vu, want ik stond ook aan de wieg van de oprichting van de Triodos Bank."
> "Het was vanavond inderdaad een TOP-lezing met Ronald. Het zangduo Paul en Carla paste er met hun passende songs perfect in."
> “Ik merkte tijdens en na de lezing dat veel deelnemers mega-enthousiast zijn. Wat een bevlogen man is deze spreker.”
> "Wat hebben wij genoten van de geweldige presentatie door Ronald."
> “N.a.v. deze lezing: ik ben diep geraakt en wil graag meedoen. Liefde overwint alles.”
> "Nog veel dank voor de inspiratie die er tijdens de lezing vanaf spatte."

 


 

Ons bewustzijn veranderen

Eenheid in diversiteit

Er zijn oplossingen om samen uit de spiraal van schaarste te komen op weg naar voorspoed. Toonaangevend wetenschappelijk onderzoek vertelt ons: Het bewustzijn is de drijvende kracht achter verandering. Groei boeken op het gebied van bewustzijn betekent het maken van echte, blijvende, duurzame vooruitgang.
Als het bewustzijn beseft hoe krachtig en rijk we zijn als eenheid in diversiteit, dan verandert de wereld met ons mee. Als je wilt weten wie er de macht heeft? Volg dan het geld. Wij laten je zien dat we via het geld de macht hebben weggegeven aan het financiële systeem, multinationals en hun puppets in de politiek. Het is tijd om op te staan. Alleen door onze macht terug te nemen, kunnen wij de wereld veranderen.

Interviews Wij geven interviews over kansen die laten zien dat we het zelf in de hand hebben. Interviews die goed zijn voor het lichaam, geest, bewustzijn, onze planeet en o ja, de portemonnee. Ons initiatief en geld zijn geen doel op zich, maar een middel om hogere doelen te bereiken. Onze hogere doelen zijn een rechtvaardige samenleving en gezonde economie.

Daar staat B of Joy als burgerinitiatief van professionals voor. De B staat zowel letterlijk als figuurlijk ook voor Beweging. Een beweging waarmee we Nederland teruggeven aan de burger. Wij geven in Nederland en België lezingen aan bedrijven, organisaties en particulieren. Als je geïnteresseerd bent in onze lezingen of interviews, meld je dan aan bij United People Foundation via contact.

Contact UnitedPeople FoundationDoe mee...

 

Onder de filmpjes staat een overzicht van gepubliceerde interviews.

 

Het interview rechtsonder (Geld! Volgens de B of Joy, geen doel maar een middel ) is per onderwerp beluisteren. Klik daarvoor op de volgende onderwerpen: (1) Het oude systeem (2) De renteheffingen (3) Proeftuin Nederland (4) De URA munt (5) Politiek Den Haag (6) B of Joy Beweging - “Ronald heb ik ervaren als een presentator die zonder toeters en bellen zijn verhaal voor het voetlicht brengt met een geheel eigen overtuigingskracht”  - Marian van der Veen.  

 

      

      

 

Kijk hier regelmatig. Het interviewoverzicht wordt verder uitgebreid. > 31-10-2019 | Interview met de grondlegger van B of Joy afgenomen door Christianne van Wijk. Een preview op echte coöperatieve oplossingen.

> 24-07-2019 | Duitstalig diepte interview met B of Joy bestuurslid Foppe Seekles. Deel 8: Die Macht der unsichtbaren Bänker: https://bit.ly/2KWCUci

> 10-07-2019 | Duitstalig diepte interview met B of Joy bestuurslid Foppe Seekles. Deel 7: Mehr Kritik ist gefragt: https://youtu.be/eTcPBcJ9CoU
> 03-07-2019 | Duitstalig diepte interview met B of Joy bestuurslid Foppe Seekles. Deel 6: Die Geschichte der Zentralbanken: https://bit.ly/2O7suuf
> 26-06-2019 | Duitstalig diepte interview met B of Joy bestuurslid Foppe Seekles. Deel 5: Goldstandard: https://youtu.be/O5oWIAKqtRU
> 19-06-2019 | Duitstalig diepte interview met B of Joy bestuurslid Foppe Seekles. Deel 4: Wird Arbeit noch belohnt?: https://youtu.be/7dDLDcRGCwE
> 12-06-2019 | Duitstalig diepte interview met B of Joy bestuurslid Foppe Seekles. Deel 3: Es braucht keine Banken: https://youtu.be/2J9jrr-uJMU
> 05-06-2019 | Duitstalig diepte interview met B of Joy bestuurslid Foppe Seekles. Deel 2: Alle Banken sind Privatbanken: https://youtu.be/9Xf-ckMAUFs
> 30-05-2019 | Duitstalig diepte interview met B of Joy bestuurslid Foppe Seekles. Deel 1: Gründung der B. of Joy: https://youtu.be/HdcBUi45pE4

> 15-02-2019 | Jelle D'Hulster van Nieuwe tijden voert een diepte gesprek met UPF bestuurlid Michael Sabbe over een nieuw financieel systeem.
> 21-12-2018 | Dan Hohlfeld, Boyd Hanson en Pete Halbleib van K2D4 Network TV (USA) bespreken uitvoerig het B of Joy bankensysteem.

> 09-10-2018 | Een verslag in de Duits over de grondlegger van B of Joy in het Zwitserse magazine KERNPUNKTE over de ware machten (PDF download).

> 26-06-2018 | Een onthullend en soms schokkend diepte-interview met de grondlegger van B of Joy welke is afgenomen door Ole Dammegård.
> 04-06-2018 | In Londen heeft de B of Joy grondlegger via het International Tribunal for Natural Justice zijn levensgetuigenis afgegeven. Mind Blowing.

> 02-05-2018 | Intens interview met de grondlegger van B of Joy afgenomen door Sacha Stone. Interview over ware machten, krachten en mechanismes.
> 08-04-2018 | Vitali Feiten interview met de grondlegger van B of Joy n.a.v. de bij Studium Generale Breda gegeven lezing over de nieuwe betaalapp.

> 13-02-2018 | DVM-TV interview met de grondlegger van B of Joy waarin onthullingen worden gedaan over de werkelijke lokale machten. Zie: Deel 5.

> 28-01-2018 | De FORB initiator Ruby Paul uit Engeland vroeg aan de B of Joy grondlegger: Wat is de toekomst van bankieren?
> 14-01-2018 | VitaliFeiten interview met de grondlegger van de B of Joy. Paul Van Der Sluijs vroeg daarin: Wat is de stand van zaken? 

> 12-12-2017 | Al enige tijd doen geruchten de ronde dat de grondlegger van B of Joy dood is. Hij is in leven en heeft een boodschap voor ons allemaal!

> 08-11-2017 | DVM-TV interview met B of Joy grondlegger waarin hij antwoorden geeft op de veelgestelde vragen n.a.v. deel 1 en 2. Zie: Deel 4.

> 26-08-2017 | Koen Haegens schrijft in de Volkskrant een anti campagne artikel over de grondlegger van B of Joy met insinuaties en misinterpretaties.
> 22-08-2017 | DVM-TV interview met B of Joy grondlegger waarin hij antwoorden geeft op de veelgestelde vragen n.a.v. deel 1 en 2. Zie: Deel 3.
> 09-06-2017 | DVM-TV interview met de grondlegger van B of Joy waarin onthullingen over de werkelijke machten worden besproken. Zie: Deel 2.
> 27-04-2017 | Het DVM-TV interview met de grondlegger van B of Joy ging viraal via vele kanalen door de schokkende onthullingen. Zie: Deel 1.

> 06-04-2017 | Een andere kijk op geld. PM Heilmann in gesprek met Pioniers Magazine over B of Joy en de rol van geld. Lees het boeiende Interview.

> 17-01-2017 | Wordt Nederland wakker? B of Joy breekt door in de media. Een interview met de grondlegger van B of Joy is te lezen in de Volkskrant.

> 10-10-2016 | Debat met experts Anthony Migchels, Ad Broere en initiator B of Joy over geld, banken en nieuwe mogelijkheden. Klik op HIER om te kijken.

> 25-05-2016 | Een uur durend interview op Pateo Radio, met Dr. Johan Oldenkamp en de initiator van B of Joy. Klik op Interview om te luisteren.

> 11-05-2016 | Interview op Radio Finding Voices, met Irma Schiffers, Jeroen Ghuijs en John Diks en B of Joy initiator. Klik op Interview om te luisteren.

 

Contact UnitedPeople Foundation