Nieuws, lezingen en interviews

Thuis/Over ons / Nieuws, lezingen en interviews
Baas in eigen Bank, voor welvaart en welzijn!

Met dank aan ©Linda Steenhuis voor de foto'sHet laatste Nieuws

> 2022 - 2023 | Onze nieuwspagina is vernieuwd. Het allernieuwste nieuws kan je lezen via de pagina Nieuwsflits.

 

> Oktober - December 2021 | In deze nieuwsbrief van het 4e kwartaal kan je lezen hoe het URA platform begin 2022 een succesvolle doorstart gaat maken. Indien de mensen het wensen en meedoen, zal de wereld in 2022 op een positieve wijze gaan veranderen. Ook is een confronterende column van Ad Nuis te beluisteren. Lees HIER de nieuwsbrief.

 

> Augustus - September 2021 | In deze nieuwsbrief van het 3e kwartaal kan je lezen hoe het inmiddels succesvolle URA platform is belaagd door de 'oude' machten. De jongeren hulp-lijn is in aantocht en gaat over liefdevolle hulp en samenwerking. Een bestuurslid heeft een zeer waardevol interview gegeven. Lees HIER de nieuwsbrief.

 

> Wil je eerder nieuws lezen? Lees dan verder via: Nieuwsoverzicht.

 


 

De lezing ‘Baas in eigen Bank, voor welvaart en welzijn’

Voor Nederland, België en de rest van Europa zijn geregeld lezingen in voorbereiding. Zodra een datum definitief geboekt is, wordt deze hieronder gepubliceerd. Doe mee en organiseer ZELF ook een lezing. Je initiatief en mogelijkheden om een lezing te organiseren, kan je bij ons aanmelden via Contact.

 

Contact UnitedPeople Foundation

Let op! In Nederland geeft B of Joy uitsluitend lezingen vanaf 90 personen aan bedrijven, organisaties en particulieren.        
UITZONDERINGEN: Alle GVA, GVL en Non-profit aanvragen. Deze worden per aanvraag op aantal en extra mogelijkheden bekeken. 

Lezingen België> Michael Sabbe geeft in België namens United People unieke B of Joy toplezingen voor welvaart en welzijn. Als econoom geeft hij een heldere uitleg over het op schulden gebaseerd geldsysteem en de invloed ervan op ons dagelijks leven. Er wordt gekeken naar echte oplossingen, het basisinkomen en wie er werken met- en aan nieuwe systemen. Doe met ons mee en organiseer ZELF een lezing. Het zelf organiseren van een lezing kan je bij ons aanmelden via Contact.

 

> 2022-2023 | De allernieuwste lezingen die in geheel België worden gegeven kan je lezen via de pagina Nieuwsflits.

 

> Online lezing | Er zijn lezingen beschikbaar in de Franse (2021), Engelse (2019) en Nederlandse (2016) taal met ondertitelingen.

 

Lezingen Nederland en de rest van Europa > Wil je de allernieuwste lezingen van United People of B of Joy meemaken? Dat kan door er ZELF eentje te organiseren. De lezingen geven veel diepte inzichten en de nieuwste ontwikkelingen weer. Het zelf organiseren van een lezing kan je bij ons aanmelden via Contact.

 

> 2022 - 2023 | De allernieuwste lezingen die in geheel Nederland worden gegeven kan je lezen via de pagina Nieuwsflits.

 

> Online lezing | Er zijn lezingen beschikbaar in de Franse (2021), Engelse (2019) en Nederlandse (2016) taal met ondertitelingen.

 

Ontvangen reacties op de lezing >“Ik heb zitten lachen en huilen. Wat een aangrijpende lezing en fantastische oplossingen. Er is weer hoop. Dank jullie wel voor alle inspanningen. Ik doe mee.”

> "Erg leuk en inspirerende lezing. Ik wil dat jullie je doelen bereiken. We hebben die transformatie van het geldsysteem heel hard en snel nodig."
> "Ik was op de lezing en ik ben zeer enthousiast. Ik kreeg een déjà vu, want ik stond ook aan de wieg van de oprichting van de Triodos Bank."
> "Het was vanavond inderdaad een TOP-lezing met Ronald. Het zangduo Paul en Carla paste er met hun passende songs perfect in."
> “Ik merkte tijdens en na de lezing dat veel deelnemers mega-enthousiast zijn. Wat een bevlogen man is deze spreker.”
> "Wat hebben wij genoten van de geweldige presentatie door Ronald."
> “N.a.v. deze lezing: ik ben diep geraakt en wil graag meedoen. Liefde overwint alles.”
> "Nog veel dank voor de inspiratie die er tijdens de lezing vanaf spatte."

 


 

Ons bewustzijn veranderen

Eenheid in diversiteit

Er zijn oplossingen om samen uit de spiraal van schaarste te komen op weg naar voorspoed. Toonaangevend wetenschappelijk onderzoek vertelt ons: Het bewustzijn is de drijvende kracht achter verandering. Groei boeken op het gebied van bewustzijn betekent het maken van echte, blijvende, duurzame vooruitgang.
Als het bewustzijn beseft hoe krachtig en rijk we zijn als eenheid in diversiteit, dan verandert de wereld met ons mee. Als je wilt weten wie er de macht heeft? Volg dan het geld. Wij laten je zien dat we via het geld de macht hebben weggegeven aan het financiële systeem, multinationals en hun puppets in de politiek. Het is tijd om op te staan. Alleen door onze macht terug te nemen, kunnen wij de wereld veranderen.

Interviews Wij geven interviews over kansen die laten zien dat we het zelf in de hand hebben. Interviews die goed zijn voor het lichaam, geest, bewustzijn, onze planeet en o ja, de portemonnee. Ons initiatief en geld zijn geen doel op zich, maar een middel om hogere doelen te bereiken. Onze hogere doelen zijn een rechtvaardige samenleving en gezonde economie.

Daar staat B of Joy als burgerinitiatief van professionals voor. De B staat zowel letterlijk als figuurlijk ook voor Beweging. Een beweging waarmee we Nederland teruggeven aan de burger. Wij geven in Nederland en België lezingen aan bedrijven, organisaties en particulieren. Als je geïnteresseerd bent in onze lezingen of interviews, meld je dan aan bij United People Foundation via contact.

Contact UnitedPeople FoundationDoe mee...

 

Onder de filmpjes staat een overzicht van gepubliceerde interviews.

 

Het interview rechtsonder (Geld! Volgens de B of Joy, geen doel maar een middel ) is per onderwerp beluisteren. Klik daarvoor op de volgende onderwerpen: (1) Het oude systeem (2) De renteheffingen (3) Proeftuin Nederland (4) De URA munt (5) Politiek Den Haag (6) B of Joy Beweging - “Ronald heb ik ervaren als een presentator die zonder toeters en bellen zijn verhaal voor het voetlicht brengt met een geheel eigen overtuigingskracht”  - Marian van der Veen.  

 

      

 

Kijk hier regelmatig. Het interviewoverzicht wordt verder uitgebreid. > 24-06-2021 | Een onthullend, leerzaam en bevrijdend interview met ons teamlid Erik Boomsma dat is afgenomen door Café Weltschmerz.

> 01-04-2021 | Wij zijn voornemens om vanaf heden weer interviews te gegeven. Aanvragen kunnen geplaatst worden via Contact.

> 27-09-2020 | Sinds het gecreëerde angstvirus 'C' mutatie en opgelegde regeringsmaatregelen, zijn er geen interviews meer gegeven.

> 31-10-2019 | Interview met de grondlegger van B of Joy afgenomen door Christianne van Wijk over echte coöperatieve oplossingen.

> 15-02-2019 | Jelle D'Hulster voert een diepte gesprek met UPF bestuurlid Michael Sabbe over een nieuw financieel systeem.
> 21-12-2018 | Dan Hohlfeld, Boyd Hanson en Pete Halbleib van K2D4 Network TV (USA) bespreken uitvoerig het B of Joy bankensysteem.

> 09-10-2018 | Een Duits verslag over de B of Joy grondlegger in het Zwitserse magazine KERNPUNKTE over de ware machten ( Zie: PDF).

> 26-06-2018 | Onthullend en soms schokkend diepte-interview met de B of Joy grondlegger welke is afgenomen door Ole Dammegård.
> 04-06-2018 | In Londen heeft de B of Joy grondlegger via het International Tribunal for Natural Justice zijn levensgetuigenis afgegeven.

> 02-05-2018 | Interview met de B of Joy grondlegger afgenomen door Sacha Stone over ware machten, krachten en mechanismes.

> 13-02-2018 | DVM-TV interview met de B of Joy grondlegger met onthullingen over de werkelijke lokale machten. Zie: Deel 5.

> 28-01-2018 | De FORB initiator Ruby Paul uit Engeland vroeg aan de B of Joy grondlegger: Wat is de toekomst van bankieren?

> 12-12-2017 | Er doen zich geruchten de ronde dat de B of Joy grondlegger dood is. Hij is in leven en heeft een boodschap te delen!

> 08-11-2017 | DVM-TV interview met B of Joy grondlegger over antwoorden op de veelgestelde vragen n.a.v. deel 1 en 2. Zie: Deel 4.

> 26-08-2017 | Koen Haegens schrijft een anti campagne artikel over de grondlegger van B of Joy met insinuaties en misinterpretaties.
> 22-08-2017 | DVM-TV interview met B of Joy grondlegger over antwoorden op de veelgestelde vragen n.a.v. deel 1 en 2. Zie: Deel 3.
> 09-06-2017 | DVM-TV interview met B of Joy grondlegger waarin onthullingen over de werkelijke machten worden besproken. Zie: Deel 2.
> 27-04-2017 | Het DVM-TV interview met B of Joy grondlegger ging viraal via vele kanalen door de schokkende onthullingen. Zie: Deel 1.

> 17-01-2017 | B of Joy breekt door in de media. Een interview met de grondlegger van B of Joy is te lezen in de Volkskrant.

> 25-05-2016 | Een interview op Pateo Radio, met Dr. Johan Oldenkamp en de initiator van B of Joy. Klik op Interview om te luisteren.

> 11-05-2016 | Interview op Radio Finding Voices, met Irma, Jeroen en John en B of Joy initiator. Klik op Interview om te luisteren.

 

Contact UnitedPeople Foundation

Een nieuw financieel welvaartsysteem ligt in onze handen

Waar droomt een mens van? Vele mensen zouden zeggen dat ze ervan dromen de loterij te winnen, om op die manier te kunnen doen 'waar ze zin in hebben'. Wat is dan het belangrijkste voor een mens? Geld hebben? Of kunnen doen waar je zin in hebt?