Het B of Joy Team

Thuis/Over ons / Het B of Joy Team

Ons team en zijn ondersteuning

Michael (1955) is econoom. Hij heeft economie gestudeerd aan de Amerikaanse Universiteit AUP. Van beroep is hij ondernemer en heeft ervaring in diverse sectoren zoals de auto- en textielindustrie, informatie systemen en als ISP provider. Heden stimuleert hij de ontwikkeling van groene energieoplossingen. Hij geeft lezingen over duurzaam financiële systemen. Een houdbare economie (huishouden) leidt tot een welvarende wereld voor iedereen. Meer informatie over Michael vindt je hier.

 • Michael Sabbe
  Specialist financiële systemen

Vincent (1979) is fiscaal jurist. Hij studeerde Fiscaal en Europees recht aan de Universiteit van Maastricht en Leiden. Met zijn vele jaren ervaring als fiscalist, adviseert hij (vermogende) particulieren, MKB ondernemers en expats. Hij is verbonden aan de Erasmus School of Law University als werkgroepdocent. Al jong is hij, mede door zijn verblijf van enige jaren in China, geïnteresseerd geraakt in de wereld om hem heen en hoe deze functioneert. Hij is maatschappelijk zeer betrokken en actief bij JCI Leiden.

 • Vincent van Wijgerden
  Internationaal jurist - fiscalist

Ingrid (1948) is een bruggenbouwer. Ze wijdt haar leven aan het bewuster maken van mensen, omdat door oordelen en veroordelen conflicten ontstaan. Het uitdragen van het proces van bewustwording heeft ze gedaan via boeken, vertalingen, cursussen, coaching en vanuit haar eigen ervaringen. De ervaring vanuit haar werkzame leven, ook in het bedrijfsleven, komen nu goed van pas. Ze is vanuit het secretariaat een aanspreekpunt bij B of Joy, een project waarvoor ze zich met hart en ziel inzet.

 • Ingrid Kramer
  Secretariaat - coördinator

Erik (’58) is een betrokken mens, vader, grootvader, internationaal MKB-ondernemer, met een groot gevoel voor de samenleving als geheel, de leefomgeving, menselijke waarden, rechtvaardigheid, vrijheid en streeft een goed beheer van al het leven na. Via een rijk leven aan spirituele groei en arbeidservaringen, geeft Erik nu zijn energie als ambassadeur aan de opbouw en uitbouw van de Nieuwe Wereld. VOOR de mensen, DOOR de mensen en VAN de mensen. Meer weten over Erik? Klik dan hier!

 • Erik vdf Boomsma
  B of Joy Ambassadeur

Gianluigi (1980) is marketeer en business adviseur. Hij studeerde aan de Hogeschool Inholland, Universiteit van Amsterdam en volgde een cursus op de Harvard Business Review. Hij heeft vele jaren ervaring in digitale marketing en online ondernemingen. Deze kennis zet hij in voor B of Joy, United People Foundation en andere MVO organisaties, die allen het beste met de mens, maatschappij en aarde voor hebben, door de inzet van kosten efficiënte online middelen. Wil je meer weten over Gianluigi? Klik dan hier!

 • Gianluigi Cuccureddu
  Marketeer - business adviseur

Femke (1974) is iemand die veel geeft om haar medemens. Ze coacht graag mensen die op zoek willen gaan naar de oorzaak van hun probleem, zodat zij zich weer kunnen her-inneren wie ze zijn. Na wat omzwervingen is haar werk als secretaresse in een ziekenhuis dat wat het beste bij haar past. Hier komt haar empathisch vermogen tot zijn recht. Deze kwaliteit komt goed van pas binnen het B of Joy secretariaat om elke mail met de juiste aandacht te beantwoorden. Wil je meer weten over Femke? Klik dan hier!

 • Femke de Graaff
  Secretariaat B of Joy

Carla (1958) is klassiek zangeres, dichteres en (liedjes)schrijfster van Nederlandstalig repertoire. Met haar programma ‘Het Uur van het Hart’ trad ze vele jaren op, en zette, initiatieven op bewustwording, kracht bij. Van haar hand verschenen dichtbundels zoals ‘Het gaat alleen maar om de Liefde’ en ‘Zoeken naar Jezelf’. Met partner Paul en dochter Belinda treedt zij internationaal op als ‘Opera Familia’ en ontving zij o.m. een gouden album. Passie: harten openen voor de wereldvrede. Meer info? Klik hier!

 • Carla van der Veldt
  Zangeres - ambassadeur

Ivan (1964) is zelfstandig ondernemer. Hij heeft meer dan 22 jaar ervaring op het vlak van verkoop, marketing, ICT, algemeen beleid en het succesvol opstarten van ondernemingen in de Benelux. Door zich actief in te zetten voor de organisatie en promotie van B of Joy en United People, wil hij meebouwen aan een rechtvaardige en duurzame samenleving. Zijn passie is werken aan de bewustwording van mensen, om daarmee een betere toekomst voor iedereen te creëren.  Meer weten over Ivan? Klik dan hier!

 • Ivan van den Bosch
  Organisatie - promotie

Hans (1969) is jurist. Zijn doctoraal examen legde hij af aan de Vrije Universiteit Amsterdam met staats-, bestuurs-, internationaal- en burgerlijk recht als hoofdrichtingen. Hij werkte 5 jaar bij de rijksoverheid en aansluitend 15 jaar in de financiële sector in Nederland, Zwitserland en op Curaçao. Zijn specialismen zijn compliance en risk management. Zijn hobby’s zijn politiek en sport. Zo was hij CDA voorzitter in Amstelveen en voorzitter van de Scheidsrechters-vereniging Amsterdam.

 • Hans van der Liet
  Jurist - compliance management

Veel mensen ondersteunen B of Joy als Medestander. Zij doen dit als vrijwilliger, ledencertificaathouder en/of donateur. Samen met United People Foundation, die dit proces begeleidt, maken zij B of Joy tot een succes. Medestanders doen diverse ondersteunende werkzaamheden, zoals het redigeren en/of vertalen van teksten en fiscale, juridische en financiële onderzoeken. B of Joy is van, voor en door de mensen en dankzij de inzet van velen niet meer weg te denken. En dat is goed nieuws.

 • Medestanders
  Algemene ondersteuning

Raad van Aanbeveling

De Raad van Aanbeveling (RvA) adviseert B of Joy coöperatie U.A. in oprichting. De RvA steunt B of Joy vanuit de gedeelde overtuiging dat: Alleen fundamentele veranderingen een rechtvaardige samenleving en gezonde economie mogelijk maken. Het B of Joy initiatief wordt door de RvA gezien als duurzaam, goed doordacht en onderbouwd. Het concept is zeer levensvatbaar mits het voldoende draagvlak krijgt in de maatschappij. Daarom wil de RvA dat draagvlak mede mogelijk maken.


Jan (1951) is bedrijfseconoom van opleiding. Hij is auteur van onder meer 'Flow en de Kunst van het Zakendoen' en 'Door de bomen het bos zien'. Jan werkt als adviseur voor particulieren, kleine en grote organisaties in Europa, de VS en Azië. Zijn expertkennis ligt op het gebied van echte transformatie. Dat wil zeggen, verandering van binnenuit, zowel voor individuen (bewustzijnsontplooiing) als voor organisaties (cultuur). Meer info over Jan vindt je hier en hier.

 • Jan Bommerez
  Raad van Aanbeveling

Tony (1955) doorliep de Universiteit van Malta en behaalde MBA op Pacific Western University California.  Hij is: voorzitter van de MTA Enforcement Board, adviseur van de Minister van Gozo, topadviseur en netwerker voor (startende) ondernemingen en partner van TC-Consult & Associates. Hij is als Grootofficier van de Byzantijnse Orde van het Heilig Graf, dienstbaar aan de mens, om een rechtvaardige wereld te creëren. Hij is B of Joy ambassadeur voor Malta en Middellands Zeegebied. Meer info over Tony vindt je hier.

 • Baron Anthony C. Coleiro
  Raad van Aanbeveling

Marleen (1963) studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam. Zij was 20 jaar financieel-economisch journalist. In 2001 verscheen haar 1e boek Maatschappelijk Ondernemen. Zij is Lector Sustainable Finance & Accounting aan de Avans Hogeschool sinds december 2014. In haar lectorale rede benadrukte zij: als we een ander financieel systeem en betere banken willen, dan moeten wij daarvoor zelf in actie komen. Daarom ondersteunt zij het burgerinitiatief van professionals B of Joy van harte. Meer info hier!

 • Marleen Janssen Groesbeek
  Raad van Aanbeveling

Julian (1953) is een politieke denker, filosoof, ondernemer, professor en oprichter van twee privé-scholen. Hij behaalde een doctoraat aan de universiteit van Oxford en bestrijkt een breed spectrum. Van metafysica tot religie en van regeren tot dienstbare economieën. Julian schreef o.a.: 'Tractatus Politico-Philosophicus' als prominent boek. Hij droomt van een vreedzame wereld, een gelukkige plek, en wil een nieuw tijdperk initiëren in de geschiedenis van de mensheid die 'evolutionity' heet. Meer info? Klik hier!

 • Prof. Julian Korab-Karpowicz
  Raad van Aanbeveling

Ronald ('62) is sociaal maatschappelijk ondernemer. In zijn achtergrond zit economie, psychologie, bouwkunde en theologie. Als zelfstandige werkte hij 30 jaar in diverse branches. In de financiële sector was het vermogens-beheer, valuta- en depositohandel. Hij is kind aan huis in menig EU land en staat voor een 'Goed Beheer van Al het Leven'. Als grondlegger van B of Joy zet hij een rentevrije fairtrade pro-life coöperatieve bank (i.o.) op. Aldus is er vanuit de samenleving een onstopbare coöperatieve (r)evolutie gaande.

 • Ronald Bernard
  Raad van Aanbeveling

Véronique (1966) studeerde Financiële- en Handelswetenschappen. Ze is lector vakdidactiek economie en vastgoedbeheer. Bij ENW Universiteit Gent verzorgt zij vakdidactische seminaries economie. Lokale munten, ecologische economie en opbouwen lokale economieën, ten dienste van de aarde en mensen, zijn haar specialisaties. Ze is vooral MENS, met een groot mens- en aardebewustzijn. Haar motto is: “We erven de aarde niet van onze ouders, maar lenen deze van onze kinderen.” Meer weten? Klik hier!

 • Véronique Leuntjens
  Raad van Aanbeveling

 

Uitbreiding en omschrijving van personen is nog gaande. Met dank aan Nico Brons voor het deels verzorgen van de fotografie.

Doe mee...