Wees de verandering

Thuis/Nieuws / Wees de verandering
Share with


Be the change

 

Wij zijn de Verandering

De wereld zoals we die tot 2020 kenden is niet meer.
Oude machten hebben ons lange tijd bespeeld en uit balans gebracht. Deze lezing legt bloot wat er aan de hand is, welke kant het dreigt op te gaan en wat jij ertegen kan doen.

 

Ronald Bernard brengt een boodschap van hoop en mogelijkheden. Hij laat zien hoe we ons kunnen bevrijden van opgelegde regels en toont de noodzaak om het stuur weer in eigen handen te nemen. Maar daartoe moet iedereen zelf beslissen!

Kijk deze video en doe mee.

De lezing bestaat uit twee delen:

Wij zijn de Verandering deel 1: https://youtu.be/5H85HjgXb_Y

Wat is ons sinds 2020 wereldwijd overkomen? Deel 1 geeft je de inzichten op basis van feitelijkheden. We nemen je ook mee in onze innerlijke wereld van angst en liefde en de deels illusionaire wereld om ons heen. Wist je dat de oude machten onze vrije wil proberen te manipuleren? Weet jij werkelijk wie je bent als mens? De antwoorden kunnen leiden tot ware verandering, bevrijding en welvaart voor iedereen.

Wij zijn de Verandering deel 2: https://youtu.be/y9pZ1qMMP88

Hierin stelt Ronald Bernard namens United People Foundation zijn kennis, kunde en levenservaring ten dienste van de mensheid en het leven zelf om tot een wereld te komen van bevrijding, vrede, welvaart en welbevinden. Daarin staat een ‘Goed beheer van Al het Leven’ centraal. Vooral voor de kinderen, want zij zijn de toekomst. Er is een kans dat je leven na deze lezing geheel gaat veranderen.

Voor deelname ga je naar: https://deblijeb.nl/doe-mee