Nieuwsflits - URA platform weer live

Thuis/Nieuws / Nieuwsflits - URA platform weer live
Share with


URA platform

URA platform weer open

We hebben heel erg goed nieuws! Na een tijdje offline te zijn geweest is het URA platform weer helemaal live. Je kunt vanaf nu weer inloggen, producten en diensten aanbieden en verkopen aan andere leden en betalen met de URA. Ook is het weer mogelijk om ELC-houder, medestander of donateurte worden. Sluit je aan, collectieve financiering geeft bevrijding.

 

Voor iedereen die lid is van het URA platform, of een aanvraag heeft gedaan om zich aan te sluiten bij het URA platform, of als ELC-houder, medestander of donateur: Bedankt voor jullie geduld!

 

Er is veel bewustwording gaande, of het nu vrachtwagen konvooien zijn, fakkeloptochten, demonstraties, of het doen van eigen onderzoek. Een belangrijk onderliggend aspect in dit geheel is natuurlijk geld. Het geheim voor het veranderen van de wereld zit in onze portemonnee.

 

Onze koopkracht wordt uit lokale gemeenschappen weggesluisd door grote ketens en multinationals. Dit gaat ten koste van onze gezondheid, kwaliteit van het leven en de lokale bedrijvigheid. Het URA platform biedt een mogelijkheid om lokale economieën te laten floreren.

 

Wil je:

  • - Een vreedzame transitie naar een nieuwe wereld mogelijk maken doordat wij ons geld bewust gaan besteden?
  • - Een ideale ontmoetingsplek voor bedrijven en particulieren om innovatie, bezieling, vraag en aanbod met elkaar te delen?
  • - Een dienstbaar financieel systeem waarin je online met een eigen URA bankrekening kunt internetbankieren?

Heb je nog geen URA rekening geopend, open deze dan nu!

 

Op basis van draagkracht ben je vanaf slechts 10 euro per jaar (voor particulieren) en vanaf 100 euro per jaar (zakelijk) onderdeel van het URA platform. Ook als het gaat om geld, zijn we zelf de verandering.