Nieuwsflits mei 2022

Thuis/Nieuws / Nieuwsflits mei 2022
Share with


UPF logo



Nieuwsflits mei 2022

Als het gaat om de voortgang van alle United People (UPF) manifestaties, dan zou men het een behoorlijke tijd hebben kunnen vergelijken met een 'stilte voor de storm'. Menig mens die de UPF nieuwsbrieven of sociaal media niet gevolgd heeft riep: 'Ik hoor en zie niets gebeuren bij UPF.' Schijn bedriegt. Achter de schermen werkten alle betrokken teamleden als vrijwilligers vanuit het hart, keihard door aan de United People manifestaties.

 

De resultaten worden nu gedeeld via o.a. de nieuwe pagina Nieuws, Events, Lezingen en Interviews. Zo is er op 13 mei 2022 een Event bij Ophodenpijl dat wordt georganiseerd door 'Army of Love'. UPF zal daar een nog niet eerder vertoonde lezing verzorgen over de reeds volop in gang gezette creatie van een nieuwe wereld (zie halverwege de pagina).

 

Er is ook een overzicht van de komende lezingen te zien op de website delezing.nl waar men tevens kan boeken voor lezingen in Nederland. Het aantal lezingen zal nog groeien tot 10 juli 2022. Daarna is er een tijdelijke stop. Ook in België worden volop lezingen gegeven.

 

Lezingen en interviews

 

Lezing Michael Sabbe: ‘Een nieuw financieel welvaart systeem ligt in onze handen’

Michael Sabbe 
Michael Sabbe
 
Waar droomt een mens van? Vele mensen zouden zeggen dat ze ervan dromen de loterij te winnen, om op die manier te kunnen doen 'waar ze zin in hebben'. Wat is dan het belangrijkste voor een mens? Geld hebben? Of kunnen doen waar je zin in hebt?

 

Hoe komt het eigenlijk, dat mensen het gevoel hebben dat ze niet kunnen doen waar ze zin in hebben? Dat er steeds geld tekort is? Ligt dat aan al die mensen individueel, die gulzig zijn, steeds meer willen? Of ligt er iets veel diepers aan de basis? Zou het kunnen dat er iets mis is met ons huidige geldsysteem?

 

Op deze en vele andere vragen krijgt u antwoord in deze lezing. U gaat naar huis met een goed beeld van ons huidige financieel systeem en u zal waarschijnlijk nooit meer op dezelfde manier naar geld kijken. In deze tijden blijkt maar weer eens overduidelijk dat een verandering van het geldsysteem hard nodig is.

 

Zaterdag 14 mei 19:30 uur in Ingelmunster, België
Meer informatie via shiva-center.be
Nadere gegevens zijn ook te volgen via UPF Nieuws.

 

Zaterdag 28 mei 14:00 uur in Zwevegem, België
Inschrijving en info: raepsaet@osteoclinic.be
Adres: Blokkestraat 19, 8550 Zwevegem (oude Bekaert gebouwen)

 

Zaterdag 18 juni 19:30 uur in Oudenaarde, België
Inschrijving en info: martinewullaert@hotmail.com

 

Zaterdag 2 juli 14:00 uur in Brugge, België
Inschrijving en info: ralphclaessens@mac.com

 

Er zitten nog een aantal lezingen in de planning in de regio Antwerpen en Merelbeke, dus houdt UPF Nieuws in de gaten.
 

Lezing Ronald Bernard: ‘Wij zijn de Verandering’

 

Ronald Bernard
Ronald Bernard
 

In zijn nieuwe leven is Ronald Bernard als sociaal maatschappelijk ondernemer de grondlegger van United People en menig ander project. Zijn kennis, kunde, inzichten en levenservaring zet hij nu in ten dienste van de mensheid en het leven zelf om tot een wereld te komen van vrede, welvaart en welbevinden. Daarin staat centraal een "Goed beheer van Al het Leven". Vooral voor de kinderen, want zij zijn de toekomst.

 

In de lezing "Wij zijn de verandering" geeft Ronald Bernard inzichten over onze innerlijke wereld en oude illusionaire wereld om ons heen. De oude machten die ons vanaf ons ontstaan manipuleren komen ook aan bod. En je wordt gewezen op je vrije wil, hetgeen kan leiden tot een ware bevrijding en welvaart voor een ieder die het wenst. Weet jij werkelijk wie je bent als mens? Er is een kans dat je leven na deze lezing gaat veranderen.

 

Woensdag 11 mei Schiphol-Rijk
Vrijdag 13 mei Op Hodenpijl, Schipluiden
Zaterdag 28 mei Monnickendam
Dinsdag 31 mei Kerkrade
Vrijdag 17 juni Winsum (omgeving Groningen)
Woensdag 22 juni Meterik - Horst aan de Maas
Te boeken via: delezing.nl

 


Interviews

 

De founding father van UPF (Ronald Bernard) heeft onlangs op PERSOONLIJKE TITEL interviews gegeven in het Nederlands. Daarmee lijken bepaalde zaken binnen het bewustzijnsveld meer in een stroomversnelling te zijn gekomen middels de gegeven inzichten en beantwoorde vragen.

 

Er is duidelijk een omslag gaande.

 

Mocht je het gegeven interview bij Café Weltschmerz willen kijken, klik dan op de volgende linkjes van Deel 1: https://youtu.be/CzFt9SbPqaA - Deel 2: https://youtu.be/JVFhfwPFGIY - Deel 3: https://youtu.be/6wyF-JB3RtE. Voor het recente interview met Jorn Luka: https://youtu.be/fgWEQAT_cVk.
 

URA platform

 

Onze koopkracht wordt uit lokale gemeenschappen weggesluisd door grote ketens en multinationals. Dit gaat ten koste van onze gezondheid, kwaliteit van het leven en de lokale bedrijvigheid.

 

Het URA platform biedt wereldwijd een mogelijkheid om lokale economieën te laten floreren.

 

Wil je:

 -   Een vreedzame transitie naar een nieuwe wereld mogelijk maken doordat wij ons geld bewust gaan besteden?
 -   Een ideale ontmoetingsplek voor bedrijven en particulieren om innovatie, bezieling, vraag en aanbod met elkaar te delen?
 -   Een dienstbaar financieel systeem waarin je online met een eigen URA bankrekening kunt internetbankieren?

 

Heb je nog geen URA rekening geopend, open deze dan nu!

 

Op basis van draagkracht ben je vanaf slechts 10 euro per jaar (voor particulieren) en vanaf 100 euro per jaar (zakelijk) onderdeel van het URA platform. Ook als het gaat om geld, zijn we zelf de verandering.