Nieuwsbrief september 2023

Thuis/Nieuws / Nieuwsbrief september 2023
Share with


Schakels in de ketting


Nieuwsbrief september 2023

In deze nieuwsbrief informeren we je over een nieuwe toepassing voor webshop-houders op het URA platform en over onze activiteiten op social-media.

 

Beste geïnteresseerde, medestander en deelnemer,

 

Overal in de wereld vinden allerlei initiatieven plaats die passen bij het oplossingsgerichte gedachtegoed van United People Foundation. In deze nieuwsbrief introduceren wij een nieuwe toepassing voor het URA platform voor webshophouders. Graag nodigen we jou van harte uit om een schakel te worden om de ketting van solidariteit, welvaart en welbevinden sterker en langer te maken. Ieder mens heeft de keuze om bij het oude te blijven of niet.

 

We wensen je veel leesplezier.

 


 

URA BETALINGEN VOOR WEBSHOPS

Zakelijke URA rekeninghouders met een bestaande webshop kunnen nu - naast de verkopen binnen het URA platform - de URA toevoegen aan de betaalmethoden van hun webshop, waarmee extra bestedingsmogelijkheden ontstaan voor klanten met een URA rekening. Ook zal hierdoor een nieuwe stimulans ontstaan om een URA rekening te openen.

 

URA betalingen voor webshops is een van de extra’s van de zakelijke URA rekening. Klik hier voor meer informatie en klik hier om je eigen URA rekening te openen!

 


 

ELKE VERANDERING BEGINT BIJ ONSZELF

DEEL 2 VAN 'EEN NIEUWE WERELD BEGINT BIJ ONSZELF'

Laat je niet afleiden door alle manipulaties en blijf bij je hart en gezond verstand. Ga doen waarvoor je hier bent gekomen, wees de nieuwe wereld en heb compassie met je broeders en zusters. Als wij de strijd stoppen, ons verenigen en zelf de verantwoording nemen, is er niets dat wij niet kunnen!

 

We horen en roepen vaak dat we één zijn, maar begrijpen we wel wat dat betekent? We hebben als scheppers een vrije wil, maar dit betekent tegelijk óók een eigen verantwoordelijkheid.

 

Het is angst die ons limiteert en uit balans brengt. Angst en verwarring worden gezaaid om ons af te leiden, te manipuleren en te verdelen. Het mooie daaraan is dat we nu steeds meer de slordigheden en wanhoop openlijk beginnen te zien en daardoor steeds bewuster worden.

Als we tot de waarheid komen, in onze kracht gaan staan en ons verenigen, is het spel afgelopen ...

Lieve mensen het wordt tijd om op te staan en de handen ineen te slaan. Tijd om volledige verantwoording te nemen. Ga niet langer de strijd aan met je eigen broeders en zusters, omdat jullie mogelijk van mening verschillen of omdat anderen je ten onrechte als slecht afschilderen. Stop met vooroordelen als je mensen niet kent. Stop met zeuren en wijzen naar anderen wat ze allemaal nog niet goed genoeg doen, terwijl ze wel goeie intenties hebben.

 

Help elkaar en wees het voorbeeld! Zie in dat we in de kern allemaal hetzelfde verlangen; een nieuwe wereld waarin we allemaal vrij en gelukkig kunnen zijn. Dat is de basis waar we altijd weer naar terug kunnen keren, simpel!

 

tijd voor verandering, kikkers stappen op

Be the change you want to see in the world ... en zo is het!

 

Wat we werkelijk willen, waar UPF voor staat, is een Goed Beheer van AL het Leven. Het is ons verlangen om draagvlak te creëren om samen deze missie te realiseren, om te kunnen leven in vrijheid.

 

Michelle

 

Klik voor deel 1: Een-Nieuwe-Wereld-Begint-Bij-Onszelf/

 


 

IN DE MEDIA

HET TEKEN VAN HET BEEST - OF UW BEVRIJDING:

Het interview van Agnes Jonckheere met Ronald Bernard op 11 mei 2023 te Brugge is erg enthousiast ontvangen. Hierdoor hebben we de moeite genomen om een extra versie te compileren. Het interview is nu op twee manieren te beluisteren, zowel in het Nederlands als in het Engels middels een voice-over. Dit persoonlijk gesprek met bijzondere inzichten en diepgang sluit goed aan bij het spiritueel ontwaken dat in de wereld gaande is.

 

• Het teken van het beest - Of uw bevrijding:
https://youtu.be/AxSKi35o0Sw

• The mark of the beast - Or your liberation:
https://youtu.be/0IOQabEeFg8

 

BLIJE GEZICHTEN CAMPAGNE:

De campagne met de prachtige foto’s en verhalen van medestanders die B of Joy een warm hart toedragen is afgerond. Tussen 9 mei en 15 augustus hebben we acht portretten op social-media onder de aandacht gebracht. We hopen dat het jullie op een positieve manier aan ons grotere doel heeft doen denken, of nog beter, tot het ondernemen van actie heeft bewogen. Wil je de portretten en korte verhalen (nog eens) bekijken?

 

• Foto-slider op medestanders pagina:
https://deblijeb.nl/medestanders.html

• Verzameling korte verhalen:
https://deblijeb.nl/blije-gezichten-campagne.html

 

VIDEO AANBOD:

De meeste mensen die deze nieuwsbrief lezen hebben hun horizon al iets bijgesteld, wat verder van het centrale "ikje" vandaan en dat is goed.

je komt klem te zitten als je niet verandert

Het is echter menselijk om je pas te durven uitspreken of voor jezelf op te komen als je je gesteund voelt. We hebben frontmensen en voortrekkers nodig voor de vertolking van kennis, voor motivatie en inspiratie. Dat is ook waarom onze video’s zijn gemaakt. We presenteren een soort samenvatting van gebeurtenissen, van wat er gaande is, wat vergeten is of nooit vergeten mag worden.

We hopen dat deze video’s je aanzetten tot verdere bewustwording en actie. Je voelt zelf het best wat jij kunt doen om mee te bouwen aan een nieuwe wereld, om het nodeloos lijden een halt toe te roepen. Elk stapje is er één en jouw blijdrage helpt jezelf én anderen als schakel om de ketting sterker en langer te maken. Dus kijk de video’s (nogmaals), voel je gesteund, deel en follow up!

 

• Wij zijn de Verandering deel 1: https://tinyurl.com/bdzfu79d

Biedt een stortvloed aan feitelijkheden die het geloof in de goedheid van politici en machthebbers doet wankelen. Hoe onze VRIJE WIL wordt bespeeld via valse voorlichting en door in te spelen op onze gevoelens van angst en liefde.

 

• Wij zijn de Verandering deel 2: https://tinyurl.com/muny4b85

Met o.a. uitleg over bepaalde statistieken van de RIVM en de FDA, de kwaliteit van ons immuunsysteem, het verschil tussen onze vastgestelde daadwerkelijke rechten en de voorspiegeling ervan via media en voorlichting instanties. Over Israël en de totstandkoming van B of Joy (2010-2021).

 

• Nieuwe toekomst deel 1: https://youtu.be/6ikMj0MrG0A

Anthony Migchels geeft een financiële masterclass met onderwerpen als het fiatsysteem, het bankenkartel, inflatie, deflatie, recessie, depressie, het verval van het Westen, omvallende banken en de wereldregering. Anthony presenteert tevens de toepassing van de Florijn als complementaire munt van Stichting Florijn.

 

• Nieuwe toekomst deel 2: https://youtu.be/TjZ16e-L7uw

Hierin vraagt Ronald Bernard om je meer bewust te worden van de gang van zaken in de buitenwereld, bijvoorbeeld hoe via de ene crisis na de andere de grootste roof aller tijden wordt uitgevoerd. Ronald legt bloot hoe we in de richting van One Health Wereld Regering, met Smart Cities, CBDC en Digital ID bewegen. Ronald presenteert tevens de toepassing van de URA als haalbare OPLOSSING waarmee we het tij keren.

 


 

AGENDA

WEBINARS (NEDERLANDSTALIG)

Uit een lange serie van online webinars door Michael Sabbe en Petra Van Den Hoeck staat de laatste gepland op donderdag 28 september.

 

Hierin bespreken Michael of Petra oplossingen van B of Joy en United People Foundation en laten zij zien hoe geld als middel (lokale) economieën en samenlevingen kan helpen.

 

Verdere informatie of om je aan te melden vind je in de nieuwsflits

 

Kikkers liggen relaxed

Kwartaal slogan: ‘Geluk is de afwezigheid van weerstand!'  

 

Download de nieuwsbrief hier