Nieuwsbrief juni 2023

Thuis/Nieuws / Nieuwsbrief juni 2023
Share with


Ik kies een Bank


Nieuwsbrief juni 2023

In deze nieuwsbrief vertellen we over diverse nieuwe initiatieven en over onze activiteiten op social-media.

 

Beste geïnteresseerde, medestander en deelnemer,

 

Misschien heb je onze Blije Gezichten campagne voorbij zien komen en herken je de quote bij het zien van dit plaatje. Of je denkt: wat doen die kikkers nu?
In deze nieuwsbrief lees je erover en brengen we je op de hoogte van waar we de afgelopen maanden mee bezig zijn geweest.

 

We wensen je veel leesplezier.

 


 

ERVARING van een lezing

Een van onze vrijwilligers is naar de lezing van Ronald Bernard in Oostkamp geweest en heeft daar het volgende over geschreven:

 

Op naar België voor de lezing ‘B of Joy & Ura als financiële ark van Noah’ welke werd gehouden in een grote sporthal met prachtige zalen. Agnes en Dominique, organisatoren van het evenement, ontvingen ons allerhartelijkst.

 

Iets van 200 mensen hadden zich aangemeld en rond 19.00u liep de zaal al snel vol. Het leek wel één grote familie die binnenkwam. De meesten kenden Michael Sabbe en zijn vrouw die er ook waren en er werd dan ook heel informeel en amusant met elkaar gesproken.

 

Er waren mensen die kwamen om Ronald in het echt te zien, mensen die nieuwsgierig waren en er waren er die zeer geïnteresseerd waren in wat die URA nu inhoudt en wat ze er al mee kunnen.

 

De lezing maakte veel los en de vragen aan het eind waren to the point en wel doordacht en zowel Ronald als Michael gaven duidelijke antwoorden die geen vraagtekens achterlieten. We kunnen terugkijken op een geslaagd evenement.

 

Geschreven door een UPF vrijwilliger.

 


 

INSTRUCTIE VIDEO’S

Om het gebruikersgemak te vergroten zijn drie instructievideo’s gemaakt. Daarin wordt stap voor stap uitgelegd welke computerhandelingen nodig zijn voor het:

 

• Aanmaken van een URA-account:
https://youtu.be/q1UnM2SVGGg
• Aanschaffen van een ELC:
https://youtu.be/cUczdIY_cvE
• Tekenen Verklaring van Vrede:
https://youtu.be/B6ZoXLM4DvA

 

Met een URA-account kun je gebruikmaken van het URA platform en URA-munt. Deze faciliteiten bieden de mogelijkheid om middels een nieuw financieel systeem tot positieve veranderingen te komen.
Wat Ronald zegt over DE OORSPRONG van het financiële URA platform: https://youtu.be/F3HChXs8V8M

 

Met een Eeuwigdurend Leden Certificaat (ELC) help je mee aan het opbouwen van het eigen vermogen van United People Foundation (UPF) en de aan haar gelieerde coöperaties. Hiermee ontstaat een collectieve financieringsmogelijkheid van werkkapitaal en middelen. Door een ELC aan te schaffen word je mede-eigenaar van een nieuw financieel platform.
Wat Ronald zegt over DE NOODZAAK van een ELC: https://youtu.be/Py1jclxQEj4?t=2553

 

Met de Verklaring van Vrede geef je met jouw handtekening aan dat jouw mind-set niet (langer) gericht is op persoonlijk winstbejag, maar dat je het gedachtegoed van United People Foundation en B of Joy onderschrijft. Dit beoogt de bevrijding van alle kinderen, ook die van jouw innerlijke kind, zodat we in vrede en harmonie met onszelf, elkaar, de flora en fauna voort kunnen leven.
Wat Ronald zegt over DE TRANSFORMERENDE WERKING van de Verklaring van Vrede: https://youtu.be/TMJg6T61AdI

 

 

zwemmende schildpad

 


 

EEN NIEUWE WERELD BEGINT BIJ ONSZELF

De nieuwe wereld, waar we allemaal zo hard naar verlangen. Velen zijn het zat, moe en klaar met de oude wereld, het kan niet snel genoeg veranderen. We zijn vaak goed in het wijzen naar mensen en zaken waar we onvrede over hebben, maar wat nou als dit uitingen zijn van ons universeel bewustzijn waar wij allen aan verbonden en gezamenlijk verantwoordelijk voor zijn? Ik bedoel, handel jij altijd vanuit liefde, of draag je stiekem ook nog bij aan het oude wereld-bewustzijn?

 

‘Een nieuwe wereld begint bij onszelf’ is er één die je waarschijnlijk wel vaker hebt gehoord. Maar wat houdt dit nou echt in? Om de nieuwe wereld te creëren zullen we er eerst in moeten geloven en ons richten op oplossingen; het belichamen om zo een voorbeeld te zijn voor anderen.

 

De nieuwe wereld van onvoorwaardelijke liefde, vreugde, gezondheid, overvloed, compassie, vertrouwen, respect, vergiffenis, begrip, wijsheid, rechtvaardigheid en verantwoordelijkheid. Als wij dit beginnen uit te stralen, voeden en beïnvloeden we ons collectief positief. Alles is tenslotte energie en verbonden.

 

Wat we willen, lijken we goed te weten, maar dragen wij dit zelf ook uit? Nemen wij de volledige verantwoording of wachten we nog op een redder? Blijven we boos op elkaar of nemen we de verantwoording om te begrijpen waarom mensen onmenselijk kunnen doen?

 

Begrijpen we dat we hier eerst zelf helemaal in dienen te stappen of wachten we op anderen om het goed te maken? Of gaan wij alle oude programma’s en angsten doorbreken door op de eerste plaats verantwoording te nemen voor onszelf en spiritueel volwassen te worden door niet alles als een aanval te zien, maar als een disbalans in ons collectief bewustzijn? Het is tijd dat we uit die hele diepe programma’s ontwaken en gaan inzien dat wij de scheppers en de verantwoordelijken zijn voor onze wereld waar wij nu in leven.

 

De weg ligt open, alles is er om het onmogelijke mogelijk te maken, United People Foundation is waar wij op gewacht hebben!

 

Geloof in jezelf, in elkaar, in deze wereld en laat je niet gek maken.

 

tijd voor verandering, kikkers stappen op

Be the change you want to see in the world ... en zo is het!

 

Michelle

 


 

IN DE MEDIA

BLIJE GEZICHTEN CAMPAGNE:

Een campagne, ooit bedacht om aandacht te vragen voor het behalen van 10.000 ELC-houders, nodig voor de oprichting en het bestaansrecht van ons financiële platform, maar die nu ook schittert vanwege de prachtige foto’s en verhalen van medestanders die B of Joy een warm hart toedragen.

 

Op 9 mei hebben we ons eerste portret uit een serie van acht getoond. Als je met de muis over een foto gaat en je ziet een handje verschijnen, kun je erop klikken voor een aanvullend kort verhaal.

 

Elke twee weken is de Blije Gezichten campagne actief op social-media kanalen als Twitter, LinkedIn, Telegram, Facebook en Instagram. De portretten en korte verhalen zijn tevens te vinden op onze medestanders pagina: https://deblijeb.nl/medestanders.html

 

INTERVIEW - Het teken van het beest of uw bevrijding:

Op 11 mei 2023 werd te Brugge, Ronald Bernard geïnterviewd door Agnes Jonckheere. Dat leidde tot een mooi persoonlijk gesprek met bijzondere inzichten en diepgang, waar men echt iets aan heeft. Er werd ook teruggeblikt op de boeiende lezing die de avond ervoor was gegeven.

 

De video van het interview staat inmiddels op het Ronald Bernard YouTube kanaal verborgen online: https://youtu.be/AxSKi35o0Sw en zal op openbaar worden gezet zodra alle ondertitelingen klaar zijn. De Nederlandse en Engelse ondertiteling zijn al aanwezig.

 


 

Agenda

KIES JOUW GELD DAG met KVBM en Ronald Bernard

Dit event, georganiseerd door KEUZE VRIJ BIJ MIJ, is een prachtig evenement met veel waardevolle informatie, inspiratie en gelijkgestemde mensen. Het biedt de gelegenheid om kennis te maken met vijf complementaire munten en heeft de insteek om te stoppen met zorgen maken en daarentegen in oplossingen te denken.

Er is een informatiemarkt om praktisch aan de slag te gaan en je vindt er lezingen en een panelgesprek van:

 

Ronald & Kies Jouw Geld Dag

• Ronald Bernard (URA),
• Anthony Migchels (Florijn),
• Bart van Meulenbroek (Friling),
• Lenie Braks & Petra Vlutters (Fryske Euro)
• Serhan Meewisse (Bitcoin)

 

Voor verdere informatie:

• Bekijk Ronalds aankondiging: https://youtu.be/RCcEQkC9JDE
• of lees onze nieuwsflits: Kies voor URA op Kies Jouw Geld Dag
• Je kunt het evenement via livestream meemaken door van te voren een online ticket te kopen. Op een regulier ticket krijgen onze lezers €5,- korting via code: 5KJGDFFL246

 

 

WEBINARS (Nederlandstalig)

Michael Sabbe bespreekt oplossingen van United People Foundation en B of Joy en laat zien hoe geld (lokale) economieën en samenlevingen kan helpen.

 

De afgelopen jaren is voor velen duidelijk geworden dat regeringsleiders niet voor ons werken, maar marionetten zijn van banken, Big Pharma en Big Corporations. Onze gelatenheid en gehoorzaamheid geeft hen macht, terwijl in feite die macht bij het volk ligt. Het is hoog tijd om samen een nieuwe samenleving te creëren: Van ons, Voor ons en Door ons.

 

Daarom nodigen we jou uit voor deze Online Webinars:

• Donderdag 29 juni
• Donderdag 27 juli
• Donderdag 31 augustus
• Donderdag 28 september

 

Verdere informatie of om je aan te melden vind je in de nieuwsflits

 

kind drinkt uit waterfles

Kwartaal slogan: ‘Praat niet over water, drink het!'