Nieuwsbrief 1e kwartaal 2024

Thuis/Nieuws / Nieuwsbrief 1e kwartaal 2024
Share with


Woestijn


Nieuwsbrief 1e kwartaal 2024

Er is heel wat afleiding, maar de invoering van controle maatregelingen gaan door, laat deze nieuwsbrief je niet ontgaan.

 

Beste geïnteresseerde, medestander en deelnemer, 

 

Welkom in het jaar 2024 met wederom een interessante nieuwsbrief om je op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen.

Je kunt hier lezen over de voortzetting van onze missie, over wat jij kunt doen en wat er is gepubliceerd / online is gezet.

 

We wensen je veel leesplezier.

 


 

De realiteit laat zien hoe laat het is

De uitrol van de controlestaat

De Digitale Identiteit voor alle EU ingezetenen is goedgekeurd door het Europees Parlement. Het is aardig wat mensen ontgaan, maar het EU-parlement heeft onlangs een nieuwe EU-verordening over de digitale identiteit (eIDAS 2) goedgekeurd. Een nieuwe digitale identiteitsapp moet EU-burgers toegang geven tot het online betalen en tot publieke- en private digitale diensten. De overeenkomst werd goedgekeurd, ondanks dat vele IT-beveiligingsexperts en wetenschappers publiekelijk waarschuw(d)en tegen de komende massasurveillance die vanuit het gebruik van deze Digitale Identiteit voortvloeit. De uitrol van de controlestaat gaat gestaag door. Bron Duits: https://www.patrick-breyer.de  / English version

 

 

 

Roepende in de woestijn

Medio vorig jaar heeft de voorzitter van United People Foundation (UPF) in België een allesomvattende lezing gegeven die eenieder die geïnteresseerd is in het toekomstig welzijn van onze kinderen, onszelf en al het dierbare leven, tot zich zou moeten nemen. Vanaf minuut 39 wordt in een paar minuten uitgelegd hoe de controlestaat wordt uitgerold via de Smartphone, QR code, Digitale Identiteit en CBDC munt. Al vele jaren waarschuwt UPF als een roepende in de woestijn voor alles wat komen gaat. De Corona (Covid) periode was daarin een ‘oefening’ om te zien hoever men nu al kon gaan met de misleiding en sturing van mensen. Is dat lastig te bevatten? Kijk dan naar de feitelijkheden vanaf minuut 28. Keer op keer blijkt dat de groei van ons bewustzijn noodzakelijk is om tot andere keuzes te komen.

 

Het coöperatieve huis van de mensen als keuzemogelijkheid

Zoals aangegeven in de nieuwsbrief van december 2023 komt het coöperatieve huis van de mensen er aan. De grootste sleutel om tot ware verandering van levenskwaliteit voor al het leven te komen, ligt nu eenmaal besloten in de transformatie van het huidige financiële systeem. Via de realisatie van alle geldstromen in eigen beheer, bepalen mensen weer zelf hoe ze de wereld er uit laten zien. Investeringen in oorlogen en andere ellende worden dan verleden tijd. Mensen die binnen het coöperatieve huis zowel Eeuwigdurend Ledencertificaathouder (ELC houder) als Medestander zijn, beschikken straks over de exclusieve gebruiksrechten in de Europese Coöperatie i.o. (SCE) die B of Joy Cooperative heet. Met deze gebruikersrechten beschikken ze over het URA Platform, de URA munt, een eigen IBAN bankrekening, Debetkaart (Prepaid) en geldwisselkantoor.

 

 

 

Stand van zaken B of Joy Cooperative

De UPF vrijwilligers werken intensief samen met externe mensen en organisaties om dit jaar tot de realisatie te komen van een volwaardig actieve B of Joy Cooperative als zijnde van, voor en door de mensen. Zo is ook het team van B of Joy Services (BoJS) betrokken bij de uitrol van fase 2. Zo zal de nieuwe BoJS website over enkele weken online staan in een eerste (test) versie. Deze wordt speciaal doorontwikkeld voor de B of Joy Cooperative deelnemers.

 

Ten aanzien van het formeren van een bestuur (pioniers) voor de B of Joy Cooperative, zijn uit Nederland reeds 2 mensen aangetrokken. Het betreft een (ex) bankier, dienstbaar aan de mens en een multidisciplinair ondernemer. Vanuit België hebben we een topper beschikbaar die internationaal economie bedrijft in menselijke schatten. Het bestuur is momenteel de statuten en overige stukken aan het uitschrijven, in samenwerking met een internationaal notariskantoor dat ervaring heeft met de oprichting van een Europese Coöperatie (SCE).

 

Nu al reserveren voor de coöperatieve deelname

Soms gaan ontwikkelingen wat trager dan gehoopt. In onze situatie heeft dat alles te maken met de zorgvuldigheid en complexiteit van de gehele realisatie, gelijk een eikenboom ook niet in een paar weken tot zijn volheid is gegroeid. Vanwege alle fase 2 werkzaamheden heeft UPF op zijn website de mogelijkheid om deel te nemen als ELC houder en Medestander tijdelijk gesloten. Laat je daarin niet weerhouden om mee te doen.

 

Via het keuzemenu in het UPF contactformulier kun je nu een reservering van deelname plaatsen. Je krijgt dan een berichtje van UPF als alle inschrijvingen verwerkt kunnen worden. Hoe meer mensen zich nu aanmelden als ELC houder en Medestander via de reserveringsmogelijkheid, des te meer zal B of Joy Cooperative een vliegende internationale start kunnen gaan maken. Doe nu mee: unitedpeople-foundation.org

 


 

DOE MEE MET ALLE UPF MANIFESATIES

De vrijheid roept de diepste slapers

Wilt u uw eigen bewustzijn vergroten en begrijpen wat er allemaal gezegd en beslist wordt voor u?  Zou het misschien toch anders in elkaar zitten?

 

Lees de Verklaring van Vrede, de Nieuwe Rechten van de Mens, de 12 Punten van Verandering

 

en wordt er dan iets bij u wakker en denkt u diep van binnen ook die verandering te willen brengen voor uw kinderen, kleinkinderen en al die mooie zielen die na u komen?

 

Bij de UPF neemt u het heft weer in eigen hand, u wordt gehoord als mens, als ziel en als levende mens gerespecteerd.

Wees welkom, sluit u aan en wees onderdeel van de vrijheid zoals die beschreven is in de Verklaring van Vrede, de Nieuwe Rechten van de Mens en de 12 Punten van Verandering.

Het is de eerste aanzet naar een Goed Beheer van Al het Leven.

 

Benjamin B. Blij

 

 

 

Vacature: Vertalers Spaans en Italiaans (schriftelijk)

Wij zijn op zoek naar vertalers Spaans en Italiaans met goede schriftelijke vaardigheden en gevoel voor het gesproken woord. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor een tekstgetrouwe ondertiteling in jouw taal voor onze video’s. De aangeleverde tekst zal afhankelijk van jouw voorkeur in het Engels of Nederlands zijn.

 

Spreekt deze vacature jou aan, werk je secuur en ben je in staat om binnen een afgesproken termijn een opdracht te voltooien? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier en mogelijk kunnen we na een inwerkperiode binnen onze organisatie straks samen aan de slag voor een nieuwe toekomst. We kijken uit naar je e-mail!

 

Vacature: Manager Social Media

UPF wil via diverse platformen van zich laten horen. Haar doelstelling is om:

 

✰ Zichtbaarheid te creëren voor alle manifestatie van UPF
✰ Het gebruik van het URA platform te vergroten
✰ Specifiek de URA te promoten, maar tegelijk oog te hebben voor samenwerking met andere complementaire munten
✰ Mensen uit te nodigen om medestander, donateur of mede-eigenaar te worden

 

Dit maakt dat we op zoek zijn naar mensen die de kennis hebben om zo’n social media platform te beheren en die de connectie voelen om zich met ons als vrijwilliger in te zetten.

 

Het doel van het URA-platform valt binnen het raamwerk van UPF om tot werkelijke bevrijding te komen. De marktplaats wordt nog niet voldoende gevonden door particulieren en ondernemers. Dit is echter noodzakelijk om succesvol te worden ten behoeve van een wereld waarin het geld bij de samenleving blijft en niet wordt weggekaapt.

 

Aanbevolen video’s:

The Lecture - Prosperity and Well-being with the URA: https://youtu.be/Py1jclxQEj4

Bouw een nieuwe toekomst met de URA en Florijn: https://youtu.be/xYsvT4MHeGk

 

Spreekt deze vacature jou aan en heb je de gevraagde kennis in huis? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier en mogelijk kunnen we na een inwerkperiode binnen onze organisatie straks samen aan de slag voor een nieuwe toekomst. We kijken uit naar je e-mail!

 


 

In de Media

Interview 2023 van Nikolai Schweber

In de zomer van 2023 heeft Nikolai Schweber een diepte interview afgenomen met Ronald Bernard. Het meerdere uren durende gesprek zal in een aantal delen dit jaar gepubliceerd worden. Aanvullende informatie en linken zijn beschikbaar via de nieuwsflits.

 

Deel 1: How my first life started to develop

In het eerste deel legt Nikolai essenties bloot van Ronald zijn leven aan de hand van pittige vragen. Wat ligt er aan ten grondslag dat hij zo gemotiveerd is om zich jarenlang in te zetten voor een meer liefdevolle wereld voor de kinderen? In slechts 30 minuten kom je veel te weten over de innerlijke reis van Ronald. https://youtu.be/Kw7qcuJ7onM

 

Deel 2: The deep insights gained from my first life

Hierin vertelt Ronald over hoe hij tijdens zijn carrière in de financiële wereld meer te weten kwam over de structuur en macht van de mensen waar hij voor werkte. Hij vertelt over zijn ervaringen, in hoe mensen zich tegenstrijdig gedragen en voordoen, over onze vrije wil, de keuzes en verantwoordelijkheden die wij als mensen verder vorm kunnen geven. https://youtu.be/Uj1lbX7w-Ko

 

LEZING: B of Joy & Ura as Noah's Financial Ark
nu ook in het Hebreeuws https://youtu.be/XwVyeSSQquk

 

Together we build a bright 2024

Kwartaal slogan: ‘Als je geen plan maakt voor je eigen leven, zul je worden ingezet in de plannen van iemand anders.'

 

Download de nieuwsbrief hier.