B OF JOY & URA AS NOAH'S FINANCIAL ARK

Thuis/Nieuws / B OF JOY & URA AS NOAH'S FINANCIAL ARK
Share with



Lezing NOAH'S FINANCIAL ARK 2023

Je leest hier over de motivatie en de publicatie van de lezing 'B of Joy & URA as noah's financial ark'. De lezing is door Ronald Bernard gegeven in Oostkamp, België

 

Het onder de aandacht brengen van deze lezing is gebaseerd op ons hartsverlangen om in een wereld te leven, waar de mogelijkheden voor een menswaardig bestaan voor iedereen aanwezig zijn. Vooral ook voor de kinderen.

 

Het is een boodschap die we blijven herhalen, omdat er zoveel redenen zijn waarom het toch keer op keer naar de achtergrond verdwijnt of wordt vergeten.

De eerste keer dat je een lezing of interview van Ronald Bernard beluistert, kan het zijn dat jouw wereldbeeld een deuk oploopt waardoor je even uit balans wordt gebracht. Je zal zeker niet de eerste zijn. Het kan je zelfs tijdelijk stress geven als een vorm van cognitieve dissonantie. Bij de tweede keer luisteren, kan het mechanisme van: ‘oh dat weet ik al’ optreden, met als effect dat je niet meer ècht luistert.

Een vergelijkbaar voorbeeld: als je in het ziekenhuis een gesprek met de arts hebt vanwege de uitslag van een onderzoek, dan wordt jou aangeraden iemand mee te nemen, omdat je door de stress en de hoeveelheid nieuwe informatie mogelijk niet alles goed hoort of onthoudt.

 

Waarom we dat nu hier zo stellen? Omdat wij van United People Foundation bewustwording als speerpunt en ingang hebben genomen om jou te informeren. Hetgeen Ronald vertelt gaat over meerdere aspecten en lagen. Het gaat over opvoeding, liefde, dood, gewoonten, maatschappelijke structuren, geloof, religie, conditioneringen, macht, subtiele manipulaties en machtsverhoudingen, maar ook over jouw eigen vrije wil. Je vrije wil is een zeer kostbaar bezit en bepaalt ontzettend veel.

 

De uitnodiging is om deze lezing op meerdere lagen tot je door te laten dringen en er met anderen over in gesprek te gaan. Dat je, zonder daar een oordeel over te vellen, onderzoekt wat de consequenties zijn van jouw keuzes. Geen kwalificatie in de zin van ‘goed of fout’, maar wel tegen het licht van de wereld die we gezamenlijk vormgeven en in de zin van: wat je diep van binnen werkelijk wilt en verlangt. En voor wie is dat? In welke richting wil je het liefst bewegen? En hoe zou je daar een begin mee kunnen maken?

De lezing kan in het eerste gedeelte soms choquerend zijn. Het geeft veel inzichten over de dubbele agenda's die spelen om de bevolking onder controle te houden ten gunste van een kleine groep mensen. De wereld gaat gebukt onder hebzucht en misleiding met als gevolg veel vreselijk lijden.

Nadat je tot inzichten en bewustwording bent gekomen, geeft de rest van de lezing je de keuzemogelijkheid om middels haalbare oplossingen te applaudisseren voor een nieuwe wereld, Van, Voor en Door de mensen, door te gaan doen.

 

United People Foundation biedt jou een gelegenheid om een andere koers te varen. We nodigen je uit om tot keuzes te komen die een 'Goed Beheer van Al het Leven' in zich dragen en waarbij jijzelf meer autonomie, liefde, welzijn, gelijkwaardigheid en welvaart zult gaan ervaren.

 

De lezing: https://youtu.be/XwVyeSSQquk
UPF thuispagina: https://unitedpeople-foundation.org
Aanmelden nieuwsbrief: https://unitedpeople-foundation.org/subscribe-nl
Contact formulier: https://unitedpeople-foundation.org/contact-us