Welvaart en Welzijn met de URA voor ondernemers

Thuis/Nieuws / Welvaart en Welzijn met de URA voor ondernemers
Share with


Welvaart en Welzijn met de URA


9 juli: Ronald Bernard in Castricum

Een avond speciaal voor ondernemers om weer gevoed te worden met nieuwe inspiratie in de strijd tegen torenhoge belastingen, een inefficiente regering, lockdowns, QR-codes, inflatie en wat al niet meer.

 

Als ook jij het tij wil keren en jouw leven positief wil veranderen, kom dan naar de presentatie ‘Welvaart en Welzijn met de URA’ over de direct beschikbare omslag die wij met z’n allen kunnen maken! Ronald neemt je mee naar een samenleving, waarin we weer zelf aan de touwtjes trekken. Dat begint met een monetair stelsel, waarin geld gebruikt wordt waar het oorspronkelijk voor bedoeld is, namelijk als ruilmiddel.

 

Ronald Bernard heeft als ondernemer een stevige achtergrond in de financiële wereld en diende de oude machten. Na een bijna-doodervaring (BDE) veranderde zijn leven compleet. Hij begon in 2017 zijn levensverhaal te vertellen dat viraal ging en inmiddels meer dan 135 miljoen mensen heeft bereikt.

 

Locatie: ‘Supreme College Nederland’, Koning Willemstraat 1, 1901 CA Castricum (Noord-Holland). Aanvang: 19:30. Meer informatie en reserveren: delezing.nl.