24 april 2022: lezing Michael Sabbe in Melle (België)

Thuis/Nieuws / 24 april 2022: lezing Michael Sabbe in Melle (België)
Share with


Michael Sabbe


Een nieuw financieel welvaartsysteem ligt in onze handen

Waar droomt een mens van? Vele mensen zouden zeggen dat ze ervan dromen de loterij te winnen, om op die manier te kunnen doen 'waar ze zin in hebben'. Wat is dan het belangrijkste voor een mens? Geld hebben? Of kunnen doen waar je zin in hebt?

 

Hoe komt het eigenlijk, dat mensen het gevoel hebben dat ze niet kunnen doen waar ze zin in hebben? Dat er steeds geld tekort is? Ligt dat aan al die mensen individueel, die gulzig zijn, steeds meer willen? Of ligt er iets veel diepers aan de basis? Zou het kunnen dat er iets mis is met ons huidige geldsysteem?

 

Op deze en vele andere vragen krijgt u antwoord in deze lezing. U gaat naar huis met een goed beeld van ons huidige financieel systeem en u zal waarschijnlijk nooit meer op dezelfde manier naar geld kijken. In deze tijden blijkt maar weer eens overduidelijk dat een verandering van het geldsysteem hard nodig is.

 

Michael Sabbe is econoom. Hij heeft economie gestudeerd aan de Amerikaanse Universiteit UAP. Van beroep is hij ondernemer en heeft ervaring in diverse sectoren zoals de auto- en textielindustrie, informatiesystemen en als ISP provider. Momenteel stimuleert hij de ontwikkeling van groene energieoplossingen en duurzame financiële systemen.

 

De lezing wordt gegeven tijdens de bijeenkomst 'Soefisme en economie' op 24 april 2022, van 15:30 – 20:00, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België. Meer details en reserveren: hier.