10 mei 2023: lezing Ronald Bernard Oostkamp-Belgie

Thuis/Nieuws / 10 mei 2023: lezing Ronald Bernard Oostkamp-Belgie
Share with


Ronald Bernard

 

'B OF JOY & URA ALS FINANCIËLE ARK VAN NOACH'

Ronald Bernard komt met deze nieuwe lezing naar Vlaanderen!

 

De wereld zoals we die tot voor kort kenden bestaat niet meer. Velen van ons wisten niet dat oude machten ons al lange tijd hebben bespeeld en uit balans gebracht.

Sinds 2020 is de ene na de andere crisis over ons uitgestort en deze unieke lezing legt bloot wat er aan de hand is, welke kant het op dreigt te gaan en wat jij er op een liefdevolle wijze aan kunt veranderen.

 

Ronald Bernard reikt je mogelijkheden aan, om samen een wereld van vrede, welbevinden en welvaart te realiseren.
Dit door het invoeren van een eigen financieel platform, de URA- munt en het oprichten van B of Joy coöperatie die kan uitgroeien tot een ware bank.


In deze coöperatie zijn de leden zowel eigenaar als klant en vloeit de winst niet naar de top. Daarin krijgt geld weer zijn oorspronkelijke rol als dienstbaar ruilmiddel.

 

Door ons te verbinden aan de B of Joy en United People Foundation ontkomen we aan het Europees digitaal geld dat ons binnenkort zal worden opgedrongen en waarmee ons recht om te bankieren zonder surveillance/controle verdwijnt.

 

Laat je inspireren en neem het stuur weer in eigen handen; samen zijn we de verandering!

 

Oostkamp - Belgie | Ronald Bernard | Woensdag 10 mei | 19:30
Adres: CC de Valkaart - Albrecht Rodenbachstraat 42, 8020 Oostkamp 
Kosten: € 18 euro per persoon


Meer informatie over deze lezing kun je vinden op de site van Tegenstroom als ook voor het bestellen van tickets: https://tegenstroom.eu/source_agenda/source_Ronald_Bernard.html