Nieuwsbrief September 2022

Thuis/Nieuws / Nieuwsbrief September 2022
Share with


 Pad tussen velden

Nieuwsbrief september 2022

In deze Nieuwsbrief komen drie thema’s uitgebreid aan bod. We hopen je te informeren en te inspireren met meerdere artikelen over de huidige stand van zaken, over wat jij kunt doen en over de initiatieven die anderen al voor jou hebben genomen.
We wensen je veel lees plezier.


Moment in Time 

Maatschappelijk gezien zitten we in een transitie. Ook wel The Great Reset genoemd, of Build Back Better. Kort samengevat wil een groep onzichtbare bestuurders via een groep wel zichtbare ver-weg-politici in Brussel, EU, WHO en UN een nieuwe One-World-Dictatuur installeren via Chinees DNA-digitbank-controlemodel. Daarbij hebben we straks geen bezit meer en kopen alle wereldwijde corporaties zoals Blackrock en Vanguard het land privé op. Tevens moet er straks een chip in je bil, hand of voorhoofd als je nog wilt reizen, pinnen, tanken of simpelweg wonen. Er vindt een totale digitale overname plaats via de ‘’privaat-piraterij’’.

Ondertussen zien we dat in China het spaargeld van de burgers wordt ‘vastgehouden' en is er een test gaande om te zien hoe het volk daarop reageert: "In China worden tanks op straat gezet om de banken te beschermen. Dit komt omdat het Henan-filiaal van de Bank of China heeft verklaard dat het spaargeld van mensen in hun filiaal nu 'beleggingsproducten' zijn en niet kunnen worden opgenomen".

Hoe ver laten wij het komen alvorens we actie ondernemen?! Gaan we alles zonder meer aanvaarden en al onze rechten en vrijheden laten afnemen? Meer dan ooit is het belangrijk om een waardevolle samenleving Van, Voor en Door de mensen zelf op te zetten en als bewuste mens onze verantwoordelijkheid te nemen voor onszelf en de volgende generaties. De missie van United People Foundation is om structuren op te zetten voor het realiseren van onze onafhankelijkheid van het huidige systeem. 

 

Wat kunnen we doen om te beginnen? 

  • * Bereiken van 10.000 Eeuwigdurend Leden Certificaat houders
    (€ 100,- + €5,- bankkosten). Dit maakt het mogelijk om de brug te slaan tussen de oude en nieuwe wereld!
  • * Op het URA platform een URA rekening openen met een minimale aankoop waarde van 10 URA en een minimale bijdrage van 10 URA per jaar (samen 20); dit als prachtig middel voor de nieuwe wereld. 

Deze linken helpen je:

Belangrijke instructies voor de betaling vanuit België. Je kunt kiezen voor:

  • * creditkaarten (Visa of Mastercard) en Paypal , dit gaat vlot.
  • * betaalkaart: met de betaalkaart kies je voor SOFORT, klik dan op de blauwe balk. Selecteer de taal onderaan in het scherm, er staat ‘Français’, klik erop en kies Nederlands. Kies een bank instelling, als die niet zichtbaar is klik dan op "Voir autres banques" of "meer banken tonen". Houd je bankkaart en bakje bij de hand. Volg de instructies verder.

Voor vragen en/of problemen bij de inschrijving, stuur een bericht via het contactformulier.

Michael Sabbe

 


 

 

Achter de schermen 

De oprichting van UPF is te danken aan het verlangen naar een betere wereld. Een wereld waarin onze kinderen een toekomst perspectief hebben, waarin we vrij en creatief kunnen bewegen en op een respectvolle manier met elkaar en onze planeet omgaan.

En daar hebben alle vrijwillige professionals van de UPF zich jarenlang voor ingezet. Er zijn ideeën uitgewisseld, vastgelegd en uitgewerkt en achter de schermen gaat dat werk onverstoord door. Er zijn veel hobbels genomen, teleurstellingen en tegenslagen omgebogen. En dit allemaal ten goede, want achteraf blijken tegenslagen ook juist een weg vrij te maken voor een betere oplossing. De motivatie en de inzet van de mensen achter de schermen zijn onaangetast en de investering in de richting van een liefdevollere samenleving, naar een volgende fase, vervolgt zijn weg. De United People Foundation ziet dat haar naam goed is gekozen, want de beweging groeit en steeds meer mensen raken geïnteresseerd en kiezen voor verbinding met de UPF op een manier die bij hen past. De websites van de UPF, de B of Joy en het URA platform zitten ongelooflijk goed in elkaar en alles staat klaar om gebruikt te worden.

 


 

 

In juni is de FRANSE VERSIE van de UPF-website online gegaan

Dit is mogelijk gemaakt dankzij onze Franse vertaalster. Wij willen haar via deze weg nogmaals hartelijk danken voor de vele uren van haar vrije tijd die zij hiervoor beschikbaar heeft gesteld. Zo kom je op de Franse website.

 




 

 

World Freedom Alliance

UPF was aanwezig op het INTERNATIONALE CONGRES van de WORLD FREEDOM ALLIANCE.

https://worldfreedomalliance.org/budapest-2022/

De WFA biedt een wereldwijd platform en verbindt meerdere groeperingen en organisaties. Zij biedt transparante, op feiten gebaseerde oplossingen en moedigt een stevig debat aan met media, wetenschappers en regeringen om ervoor te zorgen dat de fundamentele vrijheden van de mensen in de wereld worden hersteld en gehandhaafd.

Het congres, georganiseerd in samenwerkingsverband met Doctors for Truth, vond plaats van 11 t/m 14 augustus ll. in Boedapest, de imposante hoofdstad van Hongarije. Eminente sprekers van over de hele wereld waren aanwezig om hun wetenschappelijke studies, projecten en ideologieën te delen met de leden en toehoorders van de WFA.

United People Foundation was uitgenodigd om een lezing te geven over haar projecten, de Coöperatie in oprichting en het prachtige URA platform met de URA munt.

De voordracht van Michael Sabbe werd onder groot applaus onthaald dankzij het presenteren van een prachtig werkend en innovatief middel zoals het URA platform, wat met name opviel omdat het onmiddellijk inzetbaar is in ieder land. Het project van UPF, dat staat voor een rechtvaardige en liefdevolle samenleving, was één van de weinige presentaties waarin concrete oplossingen werden besproken.

 


 

 

In de (nieuwe) Media

Ronald Bernard heeft voor het magazine ‘We Are Pioneers’ een interview gegeven. Het magazine verschijnt 1 x per kwartaal en het artikel met Ronald staat in No 4, dat in de 2e week van oktober uitkomt. We Are Pioneers Magazine is via de webshop  te bestellen.

 

Een drietal nieuwe video’s online:

Een uitnodiging om mee te doen vanuit je hart. Lengte 2:52 min
Do you want to see an ultimate liberating lecture

Een treffend verhaal om de werkelijke betekenis van geld te gaan begrijpen. Lengte 5:37 min
Geld als ruilmiddel! - Money as a means of exchange! 

Uitleg over een nieuw monetair stelsel; hoe onze economie in te richten. Lengte 61:20 min
The Lecture - Prosperity and Well-being with the URA:

 


 

 

Tijd om het anders te gaan zien

Allemaal zijn we direct bij onze geboorte verblijd met een roze bril, u aangeboden door…? Hij was en is er wel, die bril. Al onze leefbare dagen lang tot in het nu. Als we deze oldtimer die al die tijd op je neus heeft rondgehangen, nu eens verruilen voor de werkelijke bril van hetzelfde type als waar de United People Foundation ook doorheen kijkt? Dan gaan je ogen open! Weg met die angst, weg met de leugens, op naar werkelijke vrijheid. Op naar je nieuwe zijn in een rechtvaardige wereld, jouw wereld met een goed beheer van al het leven voor ons en onze nakomelingen. Zet die bril nou eens op tijdens het lezen van de informatie over de ledencertificaten dan zie je dat een nieuwe bril de oplossing kan zijn in jouw leven!

Benjamin B. Blij

 


 

 

Een uitdaging

Hoe meer mensen meedoen, des te groter het effect. We kunnen de toekomst naar ons toe halen en het tijdperk van crisis na crisis stoppen. Mijn vraag is, doe je mee met transformeren van wantrouwen naar vertrouwen, van schaarste naar overvloed? Meld je aan op het URA platform, vind daar alle gebruikers en merk dat UPF geen luchtkastelen bouwt, maar je iets tastbaars en herkenbaars ‘in handen’ geeft. Ook zou ik je willen stimuleren om de website eens te bestuderen, de missie, de visie, de doelen, de Young Division… te veel om op te noemen. Maar het zal je inspireren. Het zal je hoop en stimulans geven om ook jouw steentje bij te dragen. Misschien dat je er eens met vrienden of familie over zou kunnen praten? Is dat geen mooie challenge? Dat we allemaal minstens één persoon enthousiast maken! En als die nieuwe aanwinst ook deze uitdaging aanneemt; dan creëren we samen de basis voor een vreedzamere wereld.

Titia Cool

 


 

 

LEZINGEN OKTOBER en NOVEMBER

Lezingen worden in België en Nederland gegeven. In de nieuwsflits berichten kan je de laatste informatie daarover vinden.

De lezing “WIJ ZIJN DE VERANDERING”

Een lezing om meer te leren over het huidige systeem, hoe het werkt en ons 'leidt'. Daarna de focus op hoe het beter kan, hoe we (lokale) economieën en samenlevingen samen vooruit kunnen helpen. Iedereen is van harte welkom. Ondernemers zullen zich aangesproken voelen aangezien zij de MOTOR van de samenleving zijn en studenten kunnen door een inkijkje vanuit meerdere invalshoeken een completer beeld van de maatschappij krijgen.

België – Paal | Michael Sabbe |
Zaterdag 1 oktober | 14.00

Adres: Pater Carremansstraat 4, 3583 Paal
Welkom vanaf 13.30u
Voor en na de lezing is er tijd voor een drankje en een babbel.
Kosten: € 15 euro per persoon, gelieve dit cash bij inkom te betalen.
Aanmelden: Via email aan info@gcdetandem.be met vermelding van naam & aantal personen.


België – Dilbeek | Michael Sabbe |
Woensdag 5 oktober | 19:30

In kasteel La Motte: Lumbeekstraat 20, 1700 Dilbeek
Zaal open vanaf 19.00u Kosten: € 10 euro per persoon, enkel cash bij inkom te betalen
Aanmelden: Via email aan info@binnenpret.be


België – Oostkamp | Michael Sabbe |
Woensdag 26 oktober | 19:30

Adres: Arte e Allegria Stationstraat 94, 8020 Oostkamp
Deur open vanaf 19.00u Kosten: € 10 euro per persoon
Aanmelden: Via email aan leentack@telenet.be

 

NIEUWE LEZING: Welvaart en Welzijn met de URA

Nederland – Broek op Langedijk | Ronald Bernard |
Woensdag 2 november | 19:30 – 22:30

Bij ‘Soulbalance’: Vreekesweid 1, 1721 PP Broek op Langedijk
Zaal open vanaf 19.00u
Voor reserveringen en boekingen ga je naar: www.delezing.nl

 


 

Elk woord is een zaad, wees een liefdevolle tuinman!