Pak je ware vrijheid terug

Thuis/Nieuws / Pak je ware vrijheid terug
Share with


ware macht en liefde


Voor iedereen die het tij wil keren.

In dit tijdperk van opportunistisch beleid met crisis op crisis, is de noodzaak voor verandering steeds duidelijker. Met deze korte video's sporen wij jou aan om samen het verschil te maken.

 

Wat doe jij voor Welvaart & Welzijn? (duur 3:26)

https://www.youtube.com/watch?v=52AB4rO3iSI

 What to do for Prosperity & Well-being? (duur 1:49)

https://www.youtube.com/watch?v=UpFv9AmLLtg

 

Binnen het URA-platform kunnen mensen hun producten en diensten aan elkaar aanbieden en elkaar middels de URA betalen. Het is een platform dat los staat van banken en overheden. Waar geen schuldcreatie plaatsvindt, geen rente wordt berekend, maar wel rendement wordt gemaakt. Een platform dat operationeel is in meer dan 200 landen. Waar reeds miljoenen gebruikers in verwelkomd kunnen worden en miljoenen betaaltransacties per seconde kunnen worden verwerkt. Een platform dat *VAN* de mensen, *VOOR* de mensen en *DOOR* de mensen is. Kortom, doe mee met de transformatie voor een bevrijding uit het huidige financiële systeem!

 

Heb je jouw deelname nog voor je uitgeschoven? Kijk de video's en doe mee!


VIDEO : Vrij & Blij ondernemen met de URA deel 1

https://youtu.be/kXk478NnWB4

VIDEO : Vrij & Blij ondernemen met de URA deel2

https://youtu.be/F3HChXs8V8M

 

In deel 1 Welke mechanismes gebruiken de oude machten om geld te onttrekken uit de reële economie en hoe houdt men de samenleving onder controle.

 

In deel 2 komt alles wat een ondernemer en medemens dient te weten aan bod.
Er wordt uitgelegd hoe de vreedzame transitie in drie fases zal verlopen en hoe dit zonder nadelige effecten in elk land mogelijk is.