11 mei 2022: lezing Ronald Bernard in Schiphol-Rijk

Thuis/Nieuws / 11 mei 2022: lezing Ronald Bernard in Schiphol-Rijk
Share with


Change ahead


Lezing Schiphol-Rijk

Een nieuwe gelegenheid om de lezing "Wij zijn de verandering" bij te wonen. Op woensdagavond 11 mei om 19:00 uur spreekt Ronald Bernard in Schiphol-Rijk. Er is plaats voor 120 aanwezigen, dus reserveer bijtijds.

 

In zijn nieuwe leven is Ronald Bernard als sociaal maatschappelijk ondernemer de grondlegger van United People en menig ander project. Zijn kennis, kunde, inzichten en levenservaring zet hij nu in ten dienste van de mensheid en het leven zelf om tot een wereld te komen van vrede, welvaart en welbevinden. Daarin staat centraal een "Goed beheer van Al het Leven". Vooral voor de kinderen, want zij zijn de toekomst.

 

In de lezing "Wij zijn de verandering" geeft Ronald Bernard inzichten over onze innerlijke wereld en oude illusionaire wereld om ons heen. De oude machten die ons vanaf ons ontstaan manipuleren komen ook aan bod. En je wordt gewezen op je vrije wil, hetgeen kan leiden tot een ware bevrijding en welvaart voor een ieder die het wenst. Weet jij werkelijk wie je bent als mens? Er is een kans dat je leven na deze lezing gaat veranderen.

 

Adres: Boeing Avenue 222, 1119 PN Schiphol-Rijk. Aanvang: 19:00. Meer informatie en reserveren: delezing.nl.