Doe mee

Thuis / Doe mee
De onomkeerbare transitie

United People Foundation (UPF) 

B of Joy is een initiatief van United People Foundation (UPF). Een stichting zonder winstoogmerk, die innovatieve financiële producten en diensten ontwikkelt. Deze producten zijn uitsluitend dienstbaar aan de samenleving.

 

Daarbij vragen wij om de ondersteuning en samenwerking vanuit de samenleving. Wanneer je ons wilt steunen, dan kan dat op verschillende manieren. Wanneer je jouw keuze maakt, dan wordt je naar de website van UnitedPeople Foundation (UPF) geleid. Zij begeleiden het proces van B of Joy.

 

1.  aanmelden als vrijwilliger

B of Joy en UPF groeien snel. Door deze groei hebben wij regelmatig plaats voor vrijwilligers. Alle kernteamleden werken op vrijwillige basis. Kan je bijvoorbeeld goed schrijven, kom je uit de marketing, ICT, of ben je oud bankdirecteur? Ben je minimaal 5 uur per week beschikbaar? Kijk of wij op zoek zijn naar jou :-)Lees meer over vrijwilligers

 

 Urgent gevraagd:

Secretarieel medewerkers - Kernwoorden: nauwkeurig werken, wekelijks beschikbaar, vaste tijden, minimaal 5 uren p/wk, communicatief en Nederlandse taalvaardigheid. Voor meer info en aanmelding als secretarieel medewerker klik je hier! Communicatie specialisten - Kun jij ons helpen met het effectief communiceren van onze visie en missie, waarom wij dit doen en wat wij gaan doen richting onze doelgroep(en)? Wil je meer informatie hierover of je aanmelden? Klik hier! Marketing- en reclamemedewerkers - Marketing en reclame mensen voor B of Joy promotie campagnes, produceren filmpjes, flyers en brochures voor minimaal 5 uren p/wk. Voor aanmelding als marketing- en reclamemedewerker klik je hier!

 


 

2.  aanmelden als donateur

Donateurs kunnen een financiële blijdrage leveren om de dagelijkse gang van zaken van B of Joy te bekostigen. Niet om de mensen te betalen, maar om bijvoorbeeld de websitehosting, productie van promofilmpje en andere praktische zaken te bekostigen. 

Lees meer over donateursKlik hier om donateur te worden

 


 

3.  aanmelden als medestander

Word medestander van B of Joy. Met een blijdrage van € 25,- of hoger maak jij de verandering in het huidige bankenland mede mogelijk. Met 60.000 deelnemers hebben wij, ja ook jij, een eigen bank. Met deze bijdrage ben je, zodra de bank operationeel is, als je dat wilt, het eerste jaar gratis lid van de coöperatie. 

Lees meer over medestandersKlik hier om medestander te worden

 


 

4.  aanmelden voor 'eeuwigdurende ledencertificaten' (ELC)

Met een blijdrage van € 100,- ontvang je je eigen genummerde eeuwigdurende ledencertificaat. Deze certificaten zijn levenslang jouw eigendom en via het erfrecht overdraagbaar. Met dit certificaat deel je mee in het rendement dat B of Joy gaat geven, zodra er een bankvergunning is. Daarnaast heb je één stemrecht in de ledenvergadering, die bepaalt welk rendement wordt uitgekeerd.

Lees meer over ledencertificatenKlik hier om ELC-houder te worden